Bulut depolama hk yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Bulut depolama hk yardım?
Merhaba arkadaşlar yandex google sağladığı ücretsiz bulut depolama hk iki sorum olacaktı

1-Bu depolama alanına yukledigimiz videoları link şeklinde media playerda açarak izleme imkanımız varmı?

2-Bu tarz depolama Sistemleri guvenlimidir misal ailemin videoları resimlerini yükleyip saklamak istiyorum hem heryerden ulaşabilmek İçin hemde ömür boyu silinme riski olmadığı için

Fikir ve yardımlarını için şimdiden teşekkür ederim

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Bu sistemlerin güvenliği firmalara bağlı, yani durum aynı facebook gibi. Facebooka da ilk kurulduğunda herkes güveniyordu fakat şu an her gün facebookun güvensizliğiyle ilgili makaleler okuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: JohanGielen
Archonn

Archonn

Üye
Tam da gündemdeki iCloud faciasından sonra güvenlik konusunda kesin bir şey söylemek mümkün değil ancak siz tedbirinizi aldığınız sürece sorun olacağını sanmam.Güvenli bir şifre seçeceksiniz,hâla içiniz rahat değilse dosyaları da rar arşivi olarak ayrıca şifreleyip yüklediğinizde 2 katmanlı bir güvenlik sağlamış olursunuz.
Zaten bu mağdurlar hedef alınan kişiler,yoksa elin hacker'ı İstanbul Bağcılar'da kanepeye uzanmış dayısının fotoğrafını yükleyen kullanıcının dosyalarını ne yapsın di mi :ehe

İlk sorunuza gelince dropbox'tan örnek vereyim,dropbox açabildiği her türlü medya dosyasını (txt,docx,mp4,png,mp3,mkv,3gp,mov vs) internet tarayıcısında görüntülemenize olanak tanır. Görüntüleyemediklerinizi de bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Düzenleme:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: JohanGielen ve Bilişim Profesörü

Üst Alt