[BULKYPIX] My Brute v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
ethernal legacy nin hd olmayan tarzı onu kurduktan sonra yarım saat oynayıp kaldırmıştım :) bunu hiç almıyayım. ethernal bile nokia hd oyun çıkardı diye sewindik ne saçma bişey öyle görüntü kalitesi süper olsa ne yazar.

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Oyuna internet gerekiyormuş arkadaşlar. İnternet varken oynayın hata vermez. :)

tolgahan__32

Üye
Kardeşim Hiç alakası yok Ama n95 8gb için okey ve batak oyunu bulabilir misin heryere baktım ama hiç biri uymadı şimdiden teşekkür ederim :putnam:

aleranol

aleranol

Üye
eternal legacy varken bunu napak ki? Ama paylaşım için sağolun.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
evet, bende problem var :)

Acaba onlar internet varken denemiş mi?

Al sana kanıtı aşağıda internet connection needed yazıyor : www.dreamstrikes.com/s3-anna-belle-games/4734412-my-brute-v1-00-0-symbian-3-anna-belle-signed-retail-dead_anarchy-bulkypix.html

tass_co1983

tass_co1983

Üye

Al sana kanıtı aşağıda internet connection needed yazıyor :

İnternet olmadan oyuna zaten girmiyor arkadaşım. Benim ilk yorumuma bakarsan Arena da hata alıyorum yazmıştım. 3G den de WiFi den de sonuç aynı. Ayrıca Konuyu DİKKATLİ OKURSAN "Online oyundur."diye yazıyor zaten ;) Diretme gözünü seveyim. Bizde bir sıkıntı var işte ama internet ile alakalı değil. Paylaşan arkadaşa :tşk:

benighted

benighted

Üye

Al sana kanıtı aşağıda internet connection needed yazıyor : www.dreamstrikes.com/s3-anna-belle-games/4734412-my-brute-v1-00-0-symbian-3-anna-belle-signed-retail-dead_anarchy-bulkypix.html

arkadasim zaten online oyun okadarini bilebiliyoruz internetsiz olmayacagini ayrica telefonum surekli internete baglidir hem wifi hmde mobil nette bir yada iiki oyundan sonra hata veriyor.

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
O zman bende neden hata vermiyor?

sincarezindan

sincarezindan

Üye
tşk.d

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oyun gayet sorunsuz çalışıyor.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Oyun gayet sorunsuz çalışıyor.

Doğrudur Sensation, ama bende bir sıkıntı var. arena dedğimde hata alıyorum. oyundan atmıyor ama fatal error diyor. Şimdi tekrar deniyorum, hatayı tam olarak yazarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt