Bülent Ersoy Boşanıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Bülent Ersoy Boşanıyor...
BÜLENT ERSOY BOŞANIYOR...

Armağan Uzun'un çapkınlıklarından bıkan Bülent Ersoy, 2 kere affettiği eşinin hatasını tekrarlaması üzerine boşanma kararı aldı.

Bülent Ersoy, eşi Armağan Uzun'dan boşanmak için avukatlarına talimat verdi. Dün resmi olarak dava açan Diva'nın bu kararı almasında, Armağan'ın geçtiğimiz haftalarda İzmir'de üçüncü kez bir güzelle görüntülenmesinin neden olduğu öğrenildi.

Milyonların önünde ihaneti görmezlikten gelen Ersoy, aynı hataları tekrarlaması üzerine eşine kapıyı gösterdi.

elmyra

Üye
zaten belliydi:islik:islik:islik:islik

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne evliliğiydi ki bu:) adam sanki severek mi evlendi:D Para para para

ouSahin

ouSahin

Üye
zaten Bülent Ersoyun paradan başka verecek bişeyi yok :D:D

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
sadece duygusal;)

elmyra

Üye
tamamenn duygusal

nozden

nozden

Üye
payLaşm içn saoL kardeş

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bülent Ersoy'un Makyajsız Halini Gördükten Sonra Kimse Onunlar Evlenmez Artık:D

mservank

mservank

Üye
yine barışırlar hiç merak etmeyin

kurt bey

kurt bey

Üye
payLaşm içn saoL kardeş
bu mesaj ve bu konu bana şunu hatırlattı:

Mesaj Sayısını Arttırmak İsteyen Üye !!!
konu:*bülent ersoy hamile kalmış
üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!!:ehe:ehe:box
bülent ersoya gelirsek aslında çok üzücü bi durum sonuçda oda insan hernekadar farklılıkları olasada üzülmemek elde değil. :(

arslansem

arslansem

Üye
VAH VAH NE ÜZÜLDÜM NE ÜZÜLDÜM :ehe

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bende cok uzuldum :D

canturgay

canturgay

Üye
yaww para diyorsunuz da o kadınla (kadın olduğu belli değil:) ) para için bile ewlenmem yahu adamda iyi mide varmış helal olsun...
not:iyi dayandı armağan bu vakte kadar.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
hiç bi para birimi,birini o şeyle evli tutmaya yetmez :D

omayra

Üye
Bülent Ersoy bir insan. Tüm Türkiye, kendisinin nasıl "kadın" olduğunu biliyor, bu durum bir sır değil. Midesi almayacaktıysa niçin evlendi Armağan Uzun?! İnsan olarak üzülüyorum Bülent Ersoy'un yaşamına. Sadece para ile hayatının ortağını seçmek durumunda kalması trajik! İşin daha da üzücü yanı, cidden yeni evlendiği günlerde çok mutlu, çok iyi, çok neşeli görünüyordu, rol yapmıyordu, en azından rol yapıyormuş gibi görünmüyordu. Bu ilişkide ahlaksızlık varsa onu yapan Bülent Ersoy değil kanımca.

mservank

mservank

Üye
Bülent Ersoy bir insan. Tüm Türkiye, kendisinin nasıl "kadın" olduğunu biliyor, bu durum bir sır değil. Midesi almayacaktıysa niçin evlendi Armağan Uzun?! İnsan olarak üzülüyorum Bülent Ersoy'un yaşamına. Sadece para ile hayatının ortağını seçmek durumunda kalması trajik! İşin daha da üzücü yanı, cidden yeni evlendiği günlerde çok mutlu, çok iyi, çok neşeli görünüyordu, rol yapmıyordu, en azından rol yapıyormuş gibi görünmüyordu. Bu ilişkide ahlaksızlık varsa onu yapan Bülent Ersoy değil kanımca.

bence de yani mutluydu bence bülent ersoy para karşılığında eşini seçtiği bildiği halde burada ahlaksız olan varsa bence armağan para için yapmadığı kalmadı defalarca aldattığı halde barıştıı yine mi barışılrlar bilemiyorum diğelerine bakılırsa evet gibi ama sanırım bu sefer gerçekten zor olacak

delrico

delrico

Emekli Yönetici
vahhh vah cok üzüldümm.......:agla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...