Perfect!
Üye
Bulaşık (Edepsiz!)
Motosiklete düşkün genç seyyar satıcıdan vazelin alır.
Satıcı:
- Bu vazelini yağmurlu havalarda motoruna sürersen motorun hiç paslanmaz pırıl pırıl kalır.
Genç daha sonra sevgilisi ile buluşur. Sevgilisi onu akşam yemeğine davet eder ve der ki:
- Yalnız bizim evde yemekte konuşan bulaşıkları yıkar. Onun için sakın konuşma.
Genç eve geldiğinde evin her tarafının bulaşık dolu olduğunu görür.
Yemeğe oturular. Gencin aklına bir şeytanlık gelir. "Ben şimdi kızı halledersem kimse bişey diyemez." diye düşünür ve kızın işini gerçekten bitirir.
Kimsenin bişey demediğini gören genç bu sefer kızın annesine göz koyar ve onunla da birlikte olur. Yine kimse bişey söylemez.
Tam o sırada yağmur başlar. Gencin aklına motoru gelir ve bir acele vazelini alır.
O sırada kızın babası telaşla:
- Tamam tamam! Bulaşıkları ben yıkarım koy o vazelini yerine...
Satıcı:
- Bu vazelini yağmurlu havalarda motoruna sürersen motorun hiç paslanmaz pırıl pırıl kalır.
Genç daha sonra sevgilisi ile buluşur. Sevgilisi onu akşam yemeğine davet eder ve der ki:
- Yalnız bizim evde yemekte konuşan bulaşıkları yıkar. Onun için sakın konuşma.
Genç eve geldiğinde evin her tarafının bulaşık dolu olduğunu görür.
Yemeğe oturular. Gencin aklına bir şeytanlık gelir. "Ben şimdi kızı halledersem kimse bişey diyemez." diye düşünür ve kızın işini gerçekten bitirir.
Kimsenin bişey demediğini gören genç bu sefer kızın annesine göz koyar ve onunla da birlikte olur. Yine kimse bişey söylemez.
Tam o sırada yağmur başlar. Gencin aklına motoru gelir ve bir acele vazelini alır.
O sırada kızın babası telaşla:
- Tamam tamam! Bulaşıkları ben yıkarım koy o vazelini yerine...