Bulanık resim

Sponsorlu Bağlantılar

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
Bulanık resim
Arkadaşlar kamera odaklaması gayet güzel net ama fotoyu çekince kaydettiği resimde o netlik yok neden acaba? Bilmediğim bi ayar bi güncellememi var acaba?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
odaklamadan sonra cihazi titretiyosan bu yuzden olabilir hangi cihazi kullandigini goremiyorum ama farkermez genelde durum boyledir

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 kullanıyodum ama sattım içime ukte düşünce rahat etmedim ama gerçekten fark vardı çekilen resimle kaydedilen resim arasında

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
evet bende fark ettim rom atmak istemiyorum bu sorunun bir çözümü varmı ben tripotla sabitleyip çekiyorum ekranda çekdiğimi düşündüğüm fotoğraf çok keskin gözüküyor ancak galeriden bakınca sanki anti-aliasing gibi bir şey deverye girip fotolar keskinliğini kaybediyor

Son düzenleme:
cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 kullanırken ondada vardı ama güncelleme yayınlayıp düzelttiler belki dedim bundada benim bilmediğim bir güncelleme falan vardır gerçi sattım telefonu ama kesinlikle bulanıklık var

teslaxxx

Üye
lg g2 benim de kamera puslu çekiyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
çözümü rom atmak ben cloudyg3 romu kurdum hem kasma azaldı hem daha hızlı netliyor ama umarım lollipop güncellemesi ile bunu stock romda kullanabiliriz

Üst Alt