Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

esmerim_1986

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

0xycodone

0xycodone

Üye
ellerine kollarına sağlık şu sıkıcı dersleri renklendirecek güzel oyunlar buldum :)

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
benbi oyun istiyorum ama androidi varmı bilmiyorum :D tomb raiderinen son cıkan oyunu :D

artı bu oyunlar için teşekkür ederim D:birde death zone oyununun güncel sürümü yokmu güncelleme istiyor :(Dead Trigge nin neden aps si var sadece batman ziplerinde crc hatası var düzeltebilirmmmisin lütfen
kardeşim olsa ilk ben satın alırdım ve paylaşırdım :D
shadowgun dead zone demek istedin değil mi? v2.0.2 güncelleme ile oyunu batırdılar habire donma,kasma var en iyisi bir sonra ki sürümü beklemek olacak :oke:
dead triggerin apk si ile sd dosyasını internetten indirebilirsin maksat yanlış sd dosya vermeyelim ki kota aşma derdi olmasın :blush: sd dosyayı telefondan indirecen :oke:
batman oyunun hangi zipte crc hatası aldın?

kadir5

Üye
teşekkürler

• Beğen

alaydogan

Üye
elime sağlık teşekkür ederim

• Beğen

buraklal

Üye
Emegine sağlik tesekkur ederim.:tşk:

• Beğen
Liseligencxd

Liseligencxd

Üye
Eline Sağlık Güzel Olmuş

• Beğen

gymur

Üye
eline emeğine sağlık çok teşekkürler..

• Beğen
Barissgtldg

Barissgtldg

Üye
xperia l kullanıcısıyım dediğiniz gibi pes 2011 apk yı indirip telefonuma attım sd dosyasını indirip sdcard/android/data ya attım info yu da aynı yere attım apk den kurdum çalısmadıarkadasın telefonu galaxy young onun oldu s3 mini ye aynı şeyi yaptık oldu bendeki sorun ne ?

blackeye0606

blackeye0606

Üye
teşekkürler

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
xperia l kullanıcısıyım dediğiniz gibi pes 2011 apk yı indirip telefonuma attım sd dosyasını indirip sdcard/android/data ya attım info yu da aynı yere attım apk den kurdum çalısmadıarkadasın telefonu galaxy young onun oldu s3 mini ye aynı şeyi yaptık oldu bendeki sorun ne ?
sanırım telefonunuzla uyumlu değil benim s2 ye yükledim gayet çalışıyor sana tavsiyem o oyunu bırak fifa 14 oyna 2 si arasında çok fark var peste hızlı koşma,hareketler yok bunları göz önüne bulundurakta sana tavsiyem fifa 14 oyna bak göreceksin beğeneceksin oyunu :oke:

Liseligencxd

Liseligencxd

Üye
Ulan Barış :D

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
:tşk::thumbup::thumbup:

• Beğen

servet0684

Üye
sagol

• Beğen
ressident

ressident

Üye
Kardeşim emeğine saglik allah razı olsun

• Beğen

herofahri

Üye
Hocam spiderman ile modern combat 3 link bozuk indirmeye basinca indirmior diger oyunlar icin cok saol

• Beğen
Cazdik

Cazdik

Üye
kardesim bu resident evilla ilgilenirsen link bozuk heralde ck lazim da

kerem_ke

kerem_ke

Üye
ellerine sağlık devamı gelecek mi

• Beğen
kajmer_

kajmer_

Üye
Dostum süpersin teşekkürler emeğine sağlık

• Beğen

One-S

Üye
Hocam eline sağlk fakat Vice city part 2 yi indiremiyorum. Ötekiler indi ama bunu 0 byte olarak indiriyor.1000. mesajı atma şerefine biz nail olalım :alkis:yuru:pro::dover:

Yine olmamış aynı mesaj altına devam etmiş :P

Son düzenleme:

Üst Alt