Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

muratjapan

Üye
Teşekkürler. Eline sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

togimer

Üye
Teşekkürler. Emegine sağlık.

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Apk yi actigimda xapk validation failed hatasi aliyorum bu acmamalimiyim datayi atmadan? Bi de obb klasorune sd dosyalarinin tamamini mi aticaz :/
"com.rockstargames.gtavc" klasörü var ya işte bunu obb klasörünün içine atıyorsun...
"com.rockstargames.gtavc" içinde "main.11.com.rockstargames.gtavc.obb" dosyası olması gerekiyor yoksa oyun çalışmaz :oke:
birde hangi sürümünü indirdin kardeş ?

curaly

curaly

Üye
Abi bayadır maxicepe girmiyordum gördüğüm en iyi konuyu açmışsın eline sağlık hoş yükleyemesemde oyunları incelemesi bile güzel :D

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Abi bayadır maxicepe girmiyordum gördüğüm en iyi konuyu açmışsın eline sağlık hoş yükleyemesemde oyunları incelemesi bile güzel :D
beğendine sevindim :) şuanlık benim kadar iyi açan var mı orası muamma :oke:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
konudaki apk yi indirdim ama
"com.rockstargames.gtavc" klasörü var ya işte bunu obb klasörünün içine atıyorsun...
"com.rockstargames.gtavc" içinde "main.11.com.rockstargames.gtavc.obb" dosyası olması gerekiyor yoksa oyun çalışmaz :oke:
birde hangi sürümünü indirdin kardeş ?
burdan indirdiğim apk yi kullandım sorun olurmu kii

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
sağolasın

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
konudaki apk yi indirdim ama

burdan indirdiğim apk yi kullandım sorun olurmu kii
sorun olmaz da sen hangi telefonda deniyorsun?
sd dosyasını doğru yere attıysan çalışır çalışmak zorunda ben ilk girişte çalıştırdım sizde niye çalışmadıysa ?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
sorun olmaz da sen hangi telefonda deniyorsun?
sd dosyasını doğru yere attıysan çalışır çalışmak zorunda ben ilk girişte çalıştırdım sizde niye çalışmadıysa ?
S4 mini de deniyorun xapk data failed diyoo hafiza kartinada atiyorum Sorun nerde olabilir acaba

kesici

Üye
ellerine sağlık arkadaşım çok güzel bir çalışma yapmışsın, emeğine sağlık çalışmalarının devamını dilerim .

• Beğen
hiphaprockcani1

hiphaprockcani1

Üye
Merhaba kardeşim. Öncelikle paylaşım için saol. Ben real Boxing yükledim hersey tamam oyun açılmıyor? Yardım lütfen

steelstil

steelstil

Üye
Sen Varya Harika Bir İş Çıkarmışsın Bravo Süper Ötesi Harika...

• Beğen
Kiss My Ears

Kiss My Ears

Üye
Ellerine Sağlık

• Beğen
hayta26

hayta26

Üye
teşekkürler

• Beğen
Chorjchak

Chorjchak

Üye
Teşekkürler :spr

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
shadowgun deadzone singleplayer oynanmıyormu

Kiss My Ears

Kiss My Ears

Üye
ellerine sağlık abi :D

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini de deniyorun xapk data failed diyoo hafiza kartinada atiyorum Sorun nerde olabilir acaba
ya kardeşim sen eski indirdin ya da apk yi eski sürümü indirdin bir bak bakalım sd dosyası yeni mi?
Merhaba kardeşim. Öncelikle paylaşım için saol. Ben real Boxing yükledim hersey tamam oyun açılmıyor? Yardım lütfen
sağol kardeşim,gereken yere attıınız mı sd dosyasını?peki ilk açılışta internetle çalıştırdın mı?

blade22

Üye
emeğine sağlık kardeş, hepside birbirinden iyi oyunlar

Üst Alt