Apk yi actigimda xapk validation failed hatasi aliyorum bu acmamalimiyim datayi atmadan? Bi de obb klasorune sd dosyalarinin tamamini mi aticaz :/tabiki açılır![]()
"com.rockstargames.gtavc" klasörü var ya işte bunu obb klasörünün içine atıyorsun...Apk yi actigimda xapk validation failed hatasi aliyorum bu acmamalimiyim datayi atmadan? Bi de obb klasorune sd dosyalarinin tamamini mi aticaz :/
beğendine sevindimAbi bayadır maxicepe girmiyordum gördüğüm en iyi konuyu açmışsın eline sağlık hoş yükleyemesemde oyunları incelemesi bile güzel![]()
şuanlık benim kadar iyi açan var mı orası muamma 
burdan indirdiğim apk yi kullandım sorun olurmu kii"com.rockstargames.gtavc" klasörü var ya işte bunu obb klasörünün içine atıyorsun...
"com.rockstargames.gtavc" içinde "main.11.com.rockstargames.gtavc.obb" dosyası olması gerekiyor yoksa oyun çalışmaz
birde hangi sürümünü indirdin kardeş ?
sorun olmaz da sen hangi telefonda deniyorsun?konudaki apk yi indirdim ama
burdan indirdiğim apk yi kullandım sorun olurmu kii
S4 mini de deniyorun xapk data failed diyoo hafiza kartinada atiyorum Sorun nerde olabilir acabasorun olmaz da sen hangi telefonda deniyorsun?
sd dosyasını doğru yere attıysan çalışır çalışmak zorunda ben ilk girişte çalıştırdım sizde niye çalışmadıysa ?
ya kardeşim sen eski indirdin ya da apk yi eski sürümü indirdin bir bak bakalım sd dosyası yeni mi?S4 mini de deniyorun xapk data failed diyoo hafiza kartinada atiyorum Sorun nerde olabilir acaba
sağol kardeşim,gereken yere attıınız mı sd dosyasını?peki ilk açılışta internetle çalıştırdın mı?Merhaba kardeşim. Öncelikle paylaşım için saol. Ben real Boxing yükledim hersey tamam oyun açılmıyor? Yardım lütfen