telefon?rio city of saints de 6 mb indirdikten sonra siyah ekran verip atıyor ne yapabilirim
hangi telefonda denedin?Tom c........ oyundan atioo neden
kardeşim dosya uzantısını apk olarak değiştir sorun düzelirDostum oncelikle paylaşım için çok teşekkür ediyorum nsf most wanted i indirdim ama hicbirseyle açamıyorum telefonm s3 dosya apk olarak inmedi yani

gta vice city oyunun ayarlardan grafik kalitesini normal,orta yapVice City nin Dark Evo Pad C8040 da çalışma şansı varmı sizce kasma olmadan![]()
![]()
Benim Telefona yüklemiştim ama nerden geldiği belli olmayan bir kasma olmuştu(Telefonum Huawei Ascend P1)
şimdi kasma olmaz 
belik oyun eski olduğu için uyum sorunu olabilirhangi telefonda denedin?
Tel değil asus me301t tabletinde
hocam apk yi telefondaki wifi açık olsun dataları indirmeye başlasın,bittiğinde oyunu açılmazsa sen açAsphalt 7 yi nasıl yükleyecez ben yükleyemedim yardım eder misin? Bu arada önceki sayfalara bakamadım oralarda varsa kusura bakma

kardeşim o dosyaları sd dosyasını zip yap 64 dosyayı gameloft/games klasörüne çıkart sonra oyunu bir kereye mahsus internet ile çalıştırmc4 butun sd partlarının içinde aynı şey var !! nasıl yapcaz onu
çalıştırabilen niye çalışmasın ki her oyun açılır siz öncelikle oyunun marketten uyumlu olmadığına bakın sonradan indirin bazen uyumluluk pekte doğru olmayabiliyor yinede uyumluluğuna bakıpta indirin yoksa boş yere indirmiş olacaksınbu oyunlar samsung galaxy note 10.1 de çalışır mı?

inşallah kardeşimemeğine saglık 2 oyun aldım vaktım kısıtlı oldugu ıcın ılerde daha cok oyun alıcam senden inş![]()
ke