Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ya ben Gta 3'ün sd dosyası olarak Powervr'yi indirdim ve rar ın içindeki com.rockstar.gta3 ü çıkarmam için şifre gerekiyo ve sen şifre vermemissin yardımcı olabilirmisin ? şifre kırma programlarını bile denedim gene olmuyo :(
kusura bakma kardeşim insanlık hali bizde unutuyoruz :(
rar şifresi:
Kod:
www.androidkade.com

• Beğen
Tepkiler: ProHacker

ProHacker

Üye
Kardeşim benim bir sorunum daha var ben şimdi GTA 3 ün Powervr[SD] + APK sini indirdim sonra apk kurdum zaten sd dosyasınıda attım android/data ya şimdi apk yi kurdum tamam yüklendi ama sonra giriyorum oyuna giriyorum atıyo Samsung Galaxy Mini kullanıyorum çözümünü sölermisin ?

• Beğen
Tepkiler: craych
.bruce.

.bruce.

Üye
Teşekkürler,emeğine saklık.

emre2574

emre2574

Üye
root gerekli mi acaba?

carllcrossy

Üye
Cok saol kardesim benim :)

eskbxl

eskbxl

Üye
emegine saglik kardes

craych

craych

Üye
telefonum samsung s3 mini modern combat4 indirdim kurdum oyun tam açılacakken sonlanıyor neden olabiliriz sizce ??

- - - Eklendi - - -

aynı sorun ben de de var ya cevap veren yok mu ????

- - - Eklendi - - -

Kardeşim benim bir sorunum daha var ben şimdi GTA 3 ün Powervr[SD] + APK sini indirdim sonra apk kurdum zaten sd dosyasınıda attım android/data ya şimdi apk yi kurdum tamam yüklendi ama sonra giriyorum oyuna giriyorum atıyo Samsung Galaxy Mini kullanıyorum çözümünü sölermisin ?

aynı sorun bende de var cevap verecek kimse yok mu ya ???

kingarmada

kingarmada

Üye
modern combat 4 nükleer erime online oynanıyomu-özelden cevap yazın

GmBatuhan

Üye
Mükemmel gerçekten sağolasın

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
arkaplanda çalışan uygulamaları kapa sonra oyunun verilerini temizle oyunu aç :oke: olmazsa armv6 için apk vereceğim sana :oke:

birde ramı temizlemeyi unutma :)

- - - Eklendi - - -

telefonum samsung s3 mini modern combat4 indirdim kurdum oyun tam açılacakken sonlanıyor neden olabiliriz sizce ??

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yukarda yazdığımı sende yap :oke:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yukarda yazdığımı sende yap :oke:

- - - Eklendi - - -

emegine saglik kardes
Rica ederim kardeş :oke:

Cok saol kardesim benim :)
Rica ederim kardeşim benim :oke:

Teşekkürler,emeğine saklık.
Rica ederim kardeşim :oke:

- - - Eklendi - - -

modern combat 4 nükleer erime online oynanıyomu-özelden cevap yazın
multiplayer oynanabililyor :oke:

- - - Eklendi - - -

Mükemmel gerçekten sağolasın
Çok teşekkür ederim :oke:

sahello

Üye
s3 mini kullanıyorum the dark knight yükledim sd/android/obb yok bende android/data klasörüne attım oyunu açıyorum checking requirid files diyor daha sonra the game has been succesfully downloanded diyor ok diyorum sonra oyundan atıyor

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini kullanıyorum the dark knight yükledim sd/android/obb yok bende android/data klasörüne attım oyunu açıyorum checking requirid files diyor daha sonra the game has been succesfully downloanded diyor ok diyorum sonra oyundan atıyor
ilk başta yanlış yaptın kardeş oyunu android/obb klasörüne atacaksın yoksa oyun sd dosyayı algılamaz ve oyunda kapanır.Obb dosyası yoksa kendin oluştur "obb" diye klasör oluştur sonra obb in içine at oyunu başlat :oke:

sahello

Üye
ilk başta yanlış yaptın kardeş oyunu android/obb klasörüne atacaksın yoksa oyun sd dosyayı algılamaz ve oyunda kapanır.Obb dosyası yoksa kendin oluştur "obb" diye klasör oluştur sonra obb in içine at oyunu başlat :oke:
attım wifi yada carrier network diyor ne yapacağım?
edit:tamam açıldı oyun ama internet bağlantısı yapınca açıldı hep yapmam gerekicekmi?

RE_STaRT

Üye
Harika arsiv tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

00metinxx

Üye
süper ya

fatihbulut95

fatihbulut95

Üye
teşekkürler kardeşim ellerine sağlık.

• Beğen
yeauw

yeauw

Üye
süper paylaşm teşkkrler

• Beğen
leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
Emeğine sağlık, teşekkürler... çoğunu oynadım... diğer HD oyunlarıda bekliyoruz :3

• Beğen

sergendgl

Üye
kardeş emegine saglık saol indirdigim hepsi sorunsuz calıstı

• Beğen

Mos15

Üye
teşekkürler kardeş hepsi harika emeğine sağlık ;) :)

• Beğen

Üst Alt