5800xp
Üye
ben101 yazıp deneyin arkadaşlar
demedik ama sonuç yok , yardım lutfen
ben101 yazıp deneyin arkadaşlar
demedik ama sonuç yok , yardım lutfen

vallahi kardeşim tek sen anlayabiliyorsun emeğin ne olduğunu helal sana asıl bu mesajı yazdığın için teşekkür ediyorumilk defa yorum yapacam çünkü gerçekten çok güzel bi çalışma tebrikler kardeşayrıca teşekkürler

kusura bakmayın arkadaşlar bir hatamız oldu unuttuk yazamadık bizde insanoğluyuz hepimiz bazı şeyleri çok çabuk unutabiliyoruz.demedik ama sonuç yok , yardım lutfen
bi tek rar şifresi yazmadık diye konu kilitlenir mi biraz sabredemiyormusun?unuttuk yazmayı her insanoğlu gibi bizde unutuyoruz...Rar şifresi nedir ?
- - - Eklendi - - -
konu kilit lütfen pes 11 in şifresini istiyoruz kaç kişi hala bi cevap yok !
önemli değil lafı bile olmaz ,offline apk yi bi deneyin olmazsa özelden başka apk atarım...s.aöncelikle teşekkür ederimçok güzel paylaşım olmus telefonum samsung s3 rootsuzz will blod online apk yükledim diger sd dosyalarını da indirdim klasoru android data ya kopyaladım oyunagirdim online olarak açılınca oyun buy game license diyor 10 dakika sonrayine girdim oyuna apkmania diyosonra gmalelof geliyo oyundan atıyo anlamadım bir şey lütfen yardım
rica ederim kardeşim denemeden bilemeyizsaol kareesim ama galaxy y de var mi oyun

şifre:zs0mbyPES 2011 v1.0.6 Rar ı şifreli şifreyi yazmamışsınn !
birzaman bende katlanıyordum ama artık forever androidOyunlar süper ne diyim.Maddi durum iyi olsa hiç düşünmeden bi tane android alacam ama symbianın berbat oyunlarına katlanıyorum mecburen![]()

sd dosyasının ismi o olduğuna eminmisin dahili hafızaya mı attın?Prince of persia note 2 ye yukledim oyunu actim file validation failed uyarisi veriyor yukkluyor diyor altinda yuklemeyi iptal et diyor ne yaptimsa olmadi apk ve sd yi kendi hafizasinda android/data/obb klasorune attim ikisinide yuklemeyi bu sekilde yani sizin dediginiz sekilde yapmistim
Sonunda Brother In Arms'ı yükleyebildim.Diğerlerini yükleyemesem de.Eline sağlık çok güzel bir konu olmuş
hadi kardeş bunu kutluyalım 
sağol kardeşim beğenmene sevindimEmegine saglik tsk guzel olmus

ben teşekkür ederimçok teşekkürler

önemli değil iyi oyunlarEline sağlık Sağ ol

rica ederim...Giderli oyunlar emegine saglık..
rica ederim evet baya uğraştımeline sağlık kardeş çok uğraşmış olmalısın

sağol kardeşim iyi forumlarBukadarına pes, gerçekten emğine sağlık arkadşım.

kusura bakmayın yazmayı unutmuşum şifre yi konuya ekledim... ŞİFRE:zs0mbyKardeşim emeğine sağlık ama pes 11 rar şifresi istiyor belki ben göremedim bi el atarsan iyi olur
rica ederim aslında var ama telefondan telefona sd dosyası değiştiği için verme mecburiyeti duymuyorum,birden fazla istek gelirse koyarım ama dedim önceden sd dosyası cihaza göre değişiyor...kardeşim çok saol oyunlar için hakkaten emeğe saygı... ya kardeş acaba bu sd kart dosyası olmayan oyunların sd kart dosyaları da sen de mevcut mu mevcutsa koyabilir misin... çok teşekkürler...
sağol kardeşim beğenmenize sevindimeline saglık kardesım guzel calısma

rica ederim dostumEline saglik dostum