Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

burak3333

Üye
nasıl ınderecegız bunları yardım edermısınıız

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
çoğunda apk var sd dosyaları yok, onları da eklemek mümkün değil mi?
eklerim eklemesine de sd dosyalar cihazlara göre değiştiği için sizlere boş yere indirme yapmayayim diye eklemedim ve ekleseydim şimdi bu konuda birçok kişi oyunları açamayaktı yani bu yüzden eklemedim,sizler en sağlıksını apk yi kurun sd dosyayı indirmeye başlatın ve böyle yapın :oke:

- - - Eklendi - - -

rica ederim...

- - - Eklendi - - -

nasıl ınderecegız bunları yardım edermısınıız
indireceğin oyunun linkini aç 5 saniye bekle ve sağ en üst köşede 5 saniye bittiğinde reklamı geç de ve link karşında...

Bulut_86

Bulut_86

Üye
tskr :)

tosun_reis

tosun_reis

Üye
kardeş asphalt7 için saol

sniqht

Üye
Teşekkürler.

Dxrnoe

Üye
teşekkürler paylaşım için

PremiumLife

PremiumLife

Üye
UberStrike The FPS v4.3.10 (Online)
shadow gun dead zone(online)
modern combat3

T20 açarmı?

rostdrop

Üye
Sagolasin reyiz :D

sniqht

Üye
Tesekkurler...
Saol
Guzel Paylasim
Saat 12 De Yapcak Isim Yok Bari burda Gezinim

PremiumLife

PremiumLife

Üye
Rica ederim...

- - - Eklendi - - -

işlemci hızı iyi ise açar,telefon rootlu peki?

- - - Eklendi - - -

Önemli değil aga :D

evet şunu yüklicem yarın açarmı?
http://www.maxicep.com/huawei-android-rom/fundowsky-clean-rom-v4-0-t20-icin-muthis-rom-636972.html

djkeles

djkeles

Üye
Ellerine Sağlık

WhistlePR

WhistlePR

Üye
TÜM DOWLANDLAR BOZUK ; The resource you are trying access belongs to an account that has been suspended
Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.

- - - Eklendi - - -

Bu Siteyi Yükleyen Ben101 maxicep.apk ahahaha hepsini indirdim ezberledim artık :D

- - - Eklendi - - -

Bu Siteyi Yükleyen Ben101 maxicep.apk ahahaha hepsini indirdim ezberledim artık :D

zahod

zahod

Üye
Arkadaşlar ben android kullanmayı bilmiyorum da bu APK uygulamalarını nasıl yüklüyoruz Galaxy S3 GT-I9300 modeli var android sürümüm 4.2 birisi detaylı bir şekilde anlatabilir mi lütfen ve bu apk lerin bir zararı olur mu virüs filan ?

akin kaan

Üye
süperrr teşekkürler :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler...
Saol
Guzel Paylasim
Saat 12 De Yapcak Isim Yok Bari burda Gezinim
Önemli değil kardeş :oke:

- - - Eklendi - - -

evet şunu yüklicem yarın açarmı?
http://www.maxicep.com/huawei-android-rom/fundowsky-clean-rom-v4-0-t20-icin-muthis-rom-636972.html
huawei t20 ile uyumlu mu ?uyumlu olmayan romu yüklersen brick olabilir olabilir telefonun,rom atacaksan 3 kez düşünmen gerekir :)

- - - Eklendi - - -

Ellerine Sağlık
Önemli değil İyi Oyunlar :oke:

- - - Eklendi - - -

TÜM DOWLANDLAR BOZUK ; The resource you are trying access belongs to an account that has been suspended
Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Mediafire linkleri kaldırdım,keşke mediafire ban yemeseydim ne yapalım artık zippyshare ile yola devam edeceğim :oke:
o ezberinde çok iyimiş ha :naughty:

PremiumLife

PremiumLife

Üye
Önemli değil kardeş :oke:

- - - Eklendi - - -

huawei t20 ile uyumlu mu ?uyumlu olmayan romu yüklersen brick olabilir olabilir telefonun,rom atacaksan 3 kez düşünmen gerekir :)

- - - Eklendi - - -

Önemli değil İyi Oyunlar :oke:

hocam t20 romu zaten kurdum :) ama açarmı onu diyorum cünkü cepnet var aksam koysam sabaha ancak indiricek

Üst Alt