sağol kardeşim...süpersin kardeşim emeğine sağlık
rica ederim kardeşim,yaz tatilde belki 2.konuyu açmış olacağım eğer nasipseCok sağol gerçekten oyunların devamı ne zaman gelecek yazabilirmisin

bak kardeşim apkyi yükledikten sonra oyunu açacaksın ve oyunun sd dosyası indirmeye başlıyacak eğer ki yüklemiş olduğun oyunun sd dosyası yoksa apkyi kur oyunu aç bu kadar basitkardeşim bi türlü yükleyemiyorum ya yardım eder misin lütfenapk yi yükledikten sonra ne yapacağız ayrıntılı anlatır mısın rica etsem ..?

rica ederim kardeşimsüpersin kardeşim teşekkürler![]()

rica ederim kardeşMüthişsin Teşekkürler

Tesekkurun Eksik Olmasin...
al sana oyunun hilesi bu konuya bak :http://www.maxicep.com/android-oyun/call-of-mini-zombies-v1-3-mod-sinirsiz-para-modlu-764383.htmlBir NumarasIn Ama Anlamadıgım Seyler War
SD Dataları Insirince Falan Napcaz Alasam Teamwiver Olsaydı Telefonlar İçin Ne Güzel Olurdu
DEATH TRİGGER Mukemmel Ama Bana
Call Of Mini Zombies Para Hilesi Lazım Bulurmusun?
- - - Eklendi - - -
Lutfen Ya :/
- - - Eklendi - - -
Call Of Mini Zombies
- - - Eklendi - - -
Ce Multiplayer Olsun Yani Baskalariyla Oynayabiliyin LtfnTesekkurun Eksik Olmasin...
:]
- - - Eklendi - - -
En Yakin Zamanda En Guncel Oyunlari Hileleriyle Apk SeklindeAtsan CokIyi Olur Hocam
- - - Eklendi - - -
Bu Arada Helal Olsun
rica ederim kardeşimEllerinize Sağlık Teşekkürler

şifre:zs0mbykardeş şu pes11 dosyasının winrar şifresi nedir ?
rica ederim kardeşimProfesyonelsi Supersin Helal Olsun...

kardeşim neyi indiremedin söyle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayimBU Arada Calismiyor Ya Sen lasan Lutfen Yaa Indiremedim Falan Falan Cok zor Lutfen Sen la
- - - Eklendi - - -
YaaaUzgunum Uzattim Ama Napiyim Ya
- - - Eklendi - - -
YaaaUzgunum Uzattim Ama Napiyim Ya
![]()

Ya Of Indiriorumda Napcaksm Bilmiorum
- - - Eklendi - - -
Calisdiramiyorum Aclmiyor
- - - Eklendi - - -
Indirdigim " e4c609f4-cc6c-4e24-a802-749fc861af76.htm "
Olarak Kaydedilior Zip Olarak Deil
- - - Eklendi - - -
Bi El At Lutfen YaBn Napcami Bilmiorum Ustunzekali Olan Sensin Be Hocam Ben Deil
- - - Eklendi - - -
:/![]()