Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Shaunx

Shaunx

Üye
Tesekkurler

arcan81

Üye
güzel paylaşım epey de uğraşmışsın mediafire linkler süper. teşekkürler.... ben pes2011 2012 POP u sorunuz çalıştırdım. street fighter açılış ekranında birşey indirecek gibi oluyor duruyor. kolay gesin.

CGR06

Üye
Bazı oyunlar benim telefonumda çalışmasada indirdiklerim var ellerine sağlık güzel arşiv çok kaliteli oyunlar var.

AbdullahSERT

Üye
Allah Razı Olsun Çok Teşekkürler... :D

panter3323

Üye
Six guns i indirdim lisans istiyor :(

Sametgurr

Üye
emeğine sağlık

WhistlePR

WhistlePR

Üye
teşekkürlerde tek link olarak yapsan daha güzel olurdu

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Six guns i indirdim lisans istiyor :(
telefonu rootla bence çok işine yarar...

- - - Eklendi - - -

Bazı oyunlar benim telefonumda çalışmasada indirdiklerim var ellerine sağlık güzel arşiv çok kaliteli oyunlar var.
sağol kardeş :)

- - - Eklendi - - -

Allah Razı Olsun Çok Teşekkürler... :D
ecmain...

- - - Eklendi - - -

emeğine sağlık
rica ederim kardeş...

- - - Eklendi - - -

teşekkürlerde tek link olarak yapsan daha güzel olurdu
rica ederim,o biraz zor olurdu ve o kadar hızlı internetim yok malesef...

sukrux

Üye
emeğine sağlık ustaa :)

orhanblt

orhanblt

Üye
Rayman Jungle Run v2.0.7d telefonuma attım kurmak istediğimde yeterli yer yok diyor. ama 3gb lık boş yerim var. sorun ne acaba

HLess

Üye
Sırf teşekkür etmek için kayıt oldum. Ellerine sağlık kardeşim. Bu arada medifire linklerinin pin şifresi: ben101

wldyslw

wldyslw

Üye
emeğine sağlık tşk ederim kardeşim. modern combat 4'te dediğin gibi klasöru açıyorum iinden sadece bir obb dosyası çıkıyor ama sen 64 dosyadan bahsetmişssin biraz yardımcı olur musun?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Rayman Jungle Run v2.0.7d telefonuma attım kurmak istediğimde yeterli yer yok diyor. ama 3gb lık boş yerim var. sorun ne acaba
dahili hafıza kartında işe yaramayanları sil ve tekrar yüklemeyi dene veya app2sd ile sd karta taşı oyunu...

- - - Eklendi - - -

Sırf teşekkür etmek için kayıt oldum. Ellerine sağlık kardeşim. Bu arada medifire linklerinin pin şifresi: ben101
sağol kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

emeğine sağlık tşk ederim kardeşim. modern combat 4'te dediğin gibi klasöru açıyorum iinden sadece bir obb dosyası çıkıyor ama sen 64 dosyadan bahsetmişssin biraz yardımcı olur musun?
rica ederim...
o obb dosya uzantısını zip olarak değiştir ve winrar ile aç açtığında 64 tane dosya olduğunu görürsün o 64 dosyayıda gereken yere at...

34formula

34formula

Üye
Kardeşim ben101 diye dosya açtım tüm indirdiklerimi oraya attım, emeğin çok büyük gerçekten işime yarar şeyler çok teşekkür ettim.

ordus52

Üye
şifreye ne yazıyoruz

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

asrin43

Üye
süpersin saol

Üst Alt