Rica ederim...Tesekkurler
rica ederim...güzel paylaşım epey de uğraşmışsın mediafire linkler süper. teşekkürler.... ben pes2011 2012 POP u sorunuz çalıştırdım. street fighter açılış ekranında birşey indirecek gibi oluyor duruyor. kolay gesin.
telefonu rootla bence çok işine yarar...Six guns i indirdim lisans istiyor![]()
sağol kardeşBazı oyunlar benim telefonumda çalışmasada indirdiklerim var ellerine sağlık güzel arşiv çok kaliteli oyunlar var.

ecmain...Allah Razı Olsun Çok Teşekkürler...![]()
rica ederim kardeş...emeğine sağlık
rica ederim,o biraz zor olurdu ve o kadar hızlı internetim yok malesef...teşekkürlerde tek link olarak yapsan daha güzel olurdu
sağol ustaemeğine sağlık ustaa![]()

dahili hafıza kartında işe yaramayanları sil ve tekrar yüklemeyi dene veya app2sd ile sd karta taşı oyunu...Rayman Jungle Run v2.0.7d telefonuma attım kurmak istediğimde yeterli yer yok diyor. ama 3gb lık boş yerim var. sorun ne acaba
sağol kardeşimSırf teşekkür etmek için kayıt oldum. Ellerine sağlık kardeşim. Bu arada medifire linklerinin pin şifresi: ben101

rica ederim...emeğine sağlık tşk ederim kardeşim. modern combat 4'te dediğin gibi klasöru açıyorum iinden sadece bir obb dosyası çıkıyor ama sen 64 dosyadan bahsetmişssin biraz yardımcı olur musun?
ben101şifreye ne yazıyoruz
çok sağol kardeşimKardeşim ben101 diye dosya açtım tüm indirdiklerimi oraya attım, emeğin çok büyük gerçekten işime yarar şeyler çok teşekkür ettim.