Remember Me
Üye
-
Konu Sahibi
-
Üstad ben tüm zipleri çıkarttım modern combat 4 de ama toplamda 1 adet dosya çıktı obb uzantılı (main.1100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb) içinden klasör falanda çıkartamıyorum bunun bir türlü yapamadım yardım edersen çok sevinirim.[/quote][/DOUBLEPOST]
o 64 dosyasını anroid data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasörün içine at oyunu çalıştır bir defalığına internet ile çalıştır ki lisans kontrol etsin sonra istediğin zaman kapatabilirsin
kardeşim hangi yerde takıldın?kardeş ben modern combat 4 ün kurulumunu yapamadım yardım edermsn
dostum 64 dosya indirdiğin dosyada bulunmuyor sadece obb dosyası var bak o obb dosyasının uzantısını mesele dosya.obb yazan yeri dosya.rar olarak değiştir ozamn bulursun içindebu mc 4 ü nasıl yüklücz arkadaş yardımmodern combat 4 nasıl yüklücez yardım eden yokmu
bu 64 adet dosya neyin nesi
Konu sahibi oncelikle tesekkurler.Bu gta3 u ingilizce olarak oynayabilir miyiz?Daha indirmedim de
rica ederim,kardeşim telefonun oyunun play markette uyumlu mu?batman oyununu calıstıramadım acılıyor sonra dosya kontrol edıyo ok deyıp oyuna baslayıon yazıyo tıklayınca kapanıyo tekrar .. net acık kapalı tel ıng turkce denedım yıne olmadı ... tel xperia z ... dıger oyunlarad sıkıntı yopk ... tel rootsuz ... elıne saglık yıne forumdakı en saglam oyun konusu ıolmus ...
kardeşim şimdi anroidin geniş bir ailesi var tablet tut da telefonlara kadar samsung,sony,htc ve çin telefonlara kadar hepside android işletim sistemi kaldı ki bunların ayrı ayrı oyunları-programları uyarlamak gerekiyor haliyle çoğu telefona geliştiriciler yapmıyor ya da banane kardeşim ben ünlü markalara uyumlu yaparım der adamın insafiyeti bağlı ama ama bazen istina durumlar olabiliyor örneğin fifa 12 markette uyumlu değil yazıyor fakat yüklediğimde takır takır çalışıyor uzun lafın kısası marketten uyumlu olup olmadığı bakma ben bile deneme yanılma yoluyla oyunu açıyorumeywllh... bu marketle uyumlu olma olayı nedır bılmıyorum onuda soylersen bı ara cok makbule gecer ... bu arada arkadasın telıne oyun atıyorduk gecen gun benım telden ... aslaft8 modern combat 3 fıln hepsını ayarladım acıldılar neyse sıxguns ı attım ona oyun acılıyo lısans hatası dedı bunu nasl ayarlıyoruz ? androıde yenı gectım yavas yavas ogrenıyorum sıstemı .. ve telı root yapıcaktım ama ayarlar menusunde usb hata ayıklayıcı yok .. surum 4.2.2 ... bımeks te y ken telde gormustum o ayarı 4.1.4 vardı sanırım o telde ...dungeon hunter4 lınkler olmus patron bı el atarsak bu arada modern combat 4 un kurulum acıklamasını bıraz karmasık yapmıssın ... apk yı kur com. ıle baslayan klasorude androıd/obb ye atınca dırek calısıyo zaten
hangi oyun çalışmadı?Sagolasın da calısmadı oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?