Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Konu Sahibi
kardeş ben çoğunun sd dosyasını paylaşmadım ki
sana birşey söyleceğim aslında oyunların hepsini tabletinde çalıştırabilirsin fakat telefonun rootlu olması gerekiyor kapiş

cmglMF

Üye
Teşekkürler tafsiyene uydum luckla çalıştırdım çok saol

sepet_19

Üye
Kardeşim ben onu bunu bilmem telefonun rootlu yani tabletim 4.2.0 JellyBean yüklü bizzat kendim yükledim markette tableti S3 olarak görüyor anladiko sorun sizde yani....

necmi55

Üye
teşekkürler çok saol

Konu Sahibi
Kardeşim ben onu bunu bilmem telefonun rootlu yani tabletim 4.2.0 JellyBean yüklü bizzat kendim yükledim markette tableti S3 olarak görüyor anladiko sorun sizde yani....
sorun bizde mi yani herbir oyunu ekleyelim konuya emek harcayalım sonucunda bizde mi sorun var?vallahi pes yani çalıştıramadıysan senin sorunun...

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler tafsiyene uydum luckla çalıştırdım çok saol
ben teşekkür ederim cevap için

sepet_19

Üye
Arkadaşım madem çalışan cihazlarıda ekliceksin o zaman paylaşmasını biliyosunda onu akıl edemedinmi diceksin şu şu cihazlarda denenmiştir çalışır bizide madur etmemiş kotamızı yememiş olursunuz anladınmı Arkadaşım

Konu Sahibi
senle tartışmaya girmeyeceğim hadi konumdan uzaklaş...

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap

Çok biliyorsan sen aç konu.Üye olmuş hemen konuya saldıryorsun.Androidi bilmiyorsan defol git burdan.Adam koymamış olabilir belki ben sana koyucam.Biraz bilgin olup internette araştırma yapsan ama nerde? Senin gibiler sadece laf atar.

Tepkiler: Remember Me

Z@gor

Üye
Konuda müthiş bir emek var gerçekten. Her şey tüm ayrıntılarıyla ele alınmış. Emeğinize sağlık.

güzel paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim her biriniz ayrı ayrı emek sarfediyorsunuz ....

eywallah kardesım bızım ıcın bu kadar ugrastıgın ıcın...

Konu Sahibi
güzel paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim her biriniz ayrı ayrı emek sarfediyorsunuz ....
asıl cevap yazdığın ben teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

eywallah kardesım bızım ıcın bu kadar ugrastıgın ıcın...
rica ederim kardeşim sizin için bile az

- - - Eklendi - - -

Teşekküler kardeşim eline emeğine sağlık.bizim için uğrasmışsınız sağolun.inşallah galaxy W'de sorun olmaz.