gececikaramavi
Üye
Sağol kardeşimkardeş eline yüregine sağlık. vakit ve emek harcamışsın.
Önemli değil kardeşimemeğine sağlık hocam kolay değil bu kadar dosya upload edip konuları toplayıp bizlere sunman
Kardeşim bende konuda sadece apk verdim,apk yi yükle oyunu aç sd dosyası insinbu oyunların sadece apk lerini yuklesek . Wifi ile De download yapsak Sd dosyalarını acaba olurmu acil cevap lütfen
Kardeş nasıl çalışmıyor,eski sürümü kaldırıpta mı öyle yüklediniz?öyle yapmadıysanız tabi ki oyun çalışmaz...Dead Trigger hileli çalışmıyor.Çalışanınkinin linkini verir misiniz ama hileli olanını ?
Rica ederim...teşekkürler
Rica ederim kardeşimteşekkürler kardeş klavyene sağlık
seç beğen yükle şeklinde adım yap kendinecok guzel bı arsv hangısını yuklesem karar veremedım
rica ederim,hocam v1.0.47 sürümü çıkmış birçok hata giderilmiş internetin hızlıysa indirin sorunlar hallolsunellerine sağlık, çok iyi olmuş tüm güzel oyunları toplaman. ama benim most sorunu bu apk dosyasındada devam etti oyun açıldı ama ikonlar siyah ve bazen kasılmalar oluyor. lag varmış gibi sorun sizce neden kaynaklanıyor?
rica ederim,hocam ram yetmiyor olmasın?Herşey İçin Çok Sağol.Ama Maalesef GTA3 Durdu.Ve Bütün Gameloft Oyunları İçinde Bu Hata Geçerli.
Sağol kardeşim,ayrıca güzel mesajını yazdığın içinde ben teşekkür ederimemeğine sağlık kardeşim. gercekten karsılıksızca mthiş emek harcamsıssın..
Rica ederim İyi OyunlarTskkrler :-) eline,emeğine sağlık
Sağol kardeşimHarikasın dostum..! emeğine sağlık.
Sağol kardeşimEline sağlık kardeşim çok iyi olmuş
Hocam sorma ya sırf sizler içinÇok emek vermişsin gerçekten çoooook teşekkürler...
Rica ederim...teşekkürler
birşey değil kardeş beğenmenize sevindimÇok sağol hacı iyi uygulamarı paylaşmışsın emeğine sağlık
Rica ederim...teşekkürler çok saol
- - - Eklendi - - -
teşekkürler çok saol
Sağol kardeş beğenmenize sevindimemegine ellerine saglık kardes cok güzel görünüyo
Sağol kardeşim bu mesaj beni sevindiBöyle bir sunuma teşekkür etmemek gerçekten ayıp olurdu, emeğine sağlık.
Sağol kardeşim beğenmenize sevindimgüzel oyunlar emeğine sağlık
Kardeşim Dosya yöneticisinden "Android" klasörünü buldun mu? bulduysan klasörün içinde 2 klasör daha var bunlar; 1.Data 2.Obb...ben hd oyunlarına baktım paşam. ama dediğin gibi indirip atıyorum gereklı yere sd dosyası bulamıyorum nedense bana yardımcı olurmusun.
cihazım HTC one X plus
Rica ederim kardeşim beğenmenize sevindim açıkçasıkardeşim çok teşekkür ederim gerçekten hepside güzel oyun
Kardeşim birde arkaplanda çalışmayan programları kapat,ramı temizle ve oyunun verilerini temizle sonra oyuna gir.Hocam oyunun resmi geliyor sonra oyundan atıyor verdiğin apk yükledim modlu olan resim geliyor oyunun oyundan atıyor malesef
ekran görüntüsü varmı?paylaşırsan sorunu bulabilirim .Apk yükledim kurdum.Oyuna giriyor ama başlangıçta kalıyor.Sonra küçük bir yazı çıkıyor.90Mb filan yazıyor.Bende orada bekliyorum.1-2 saat oldu hala açılmadı oyun.
Rica ederim,sd dosyaları ve apk dahil tüm oyunları mı diyorsun? eğer bunu kastetmişsen malesef bu tür tek link paylaşım yapmıyorum belki ilerde düşünebilirimArkadaşim teşekkürler burada yeniyim s iii kullaniyorum bi-u yuksek kalite oyunlari tek linke alamiyormuyuz indirmesi cok uzun suruyor
Rica ederim,sd dosyaları ve apk dahil tüm oyunları mı diyorsun? eğer bunu kastetmişsen malesef bu tür tek link paylaşım yapmıyorum belki ilerde düşünebilirimArkadaşim teşekkürler burada yeniyim s iii kullaniyorum bi-u yuksek kalite oyunlari tek linke alamiyormuyuz indirmesi cok uzun suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?