dj osman
Üye
özel kutuna bak attım...
al kardeşim street fighter sd dosyasıSD dosyalarını verirsen çok iyi olurTelefonun gpu'su Adreno 205. Birde pes2012 indirdim fakat kuramıyorum nedeni nedir acaba ? Unable setup pack gibi bir hata veriyor !
Kardeş napalım bizde sıkılıyoruz oyun indirmeye çalışıyoruz
Gangstar Rio'yu denedim.6Mb diyor 5mb'lik çıkıyor yüklüyor Gameloft yazısı çıkıyor atıyor ya
Rica ederim kardeşim lafı bile olmazkardeşim bu kadar güzel oyunlar, tebrik ve teşekkür ederim saolasın saygılar...
Eline sağlık çok güzel arşiv yalnız bn 1 haftalık android kullanıcısıyım bazı oyunları rahat kurabiliyorum ama bazılarında zorlanıyorum
Modern combat 4 ü kuramadım sd dosyalarını indiriyorum ama android*data ya kopyalarken data dosyası yazılamiyor diye hata veriyor yardımcı olursan çok iyi olur note2 kullanıyorum
Sağol kardeşim iyi oyunlaremeğine sağlık teşekkürler
hocam sizlere vere vere site kalmadıÖzelden site adresini verebilirmisiniz
Sağol kardeşim beğenmenize sevindimemeğine sağlık güzel paylaşım teşekkürler
önemli değil dostumTeşekkür ederim dostum
cihazınızla uyumlu olmayabilir...asphalt7 neden acilmiyor ganeloft geliyir Atiyor
rica ederim...teşekkürler..
önemli değil kardeşim beğenmeniz bile yetersagolasın kardeşim buyuk paylaşım gerçekten.
sd dosyası görmüyor olabilir,tabletiniz varsa bu oyunların hepsini yükleyebilirsinBu seferde 2k13'ü denedim.Oyunu yükleyip ilk girişimde bir yükleme var.Ona basıyorum.Yüklenmeye başlamadan hata veriyor.
Rica ederimteşekkürler
önemli değil...eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?