Bugün yönetime başvurup

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yönetime başvurup
Nick'imin değiştirilmesini isteyeceğim. Kaybettim iddiayı :zzz: imkansız bişey bu ya :zzz: Saygı duyuyorum ardacumhur seçilmiş itirazım yok tabi ki ama Aras kadar aktifi yoktu ki :zzz: La Aras yoksa göstermelik bi aktiflik miydi seninki :angry:

- - - Eklendi - - -

:zzz: Erol abiye başvuru yapılmıştır. Zaten değiştirmek istiyordum bu olay sebep oldu da ben hala merak ediyorum neden Aras olmadı :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Dede, -Akıncı ve Emrgncy

Akıncı

Akıncı

Üye
Bende çok şaşırdım abi bilmiyorum aras abi gönlümüzün ayın üyesidir. Biz bir şey diyemeyiz yönetimin kararıdır :)

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
ardacumhur arkadaşımdan çok özür dileyerek söylüyorum bunu. Ben en çok gereksizlerde takılıyorum ama forumun birçok yerine de bakıyorum vallaha ilk defa ayın üyesi açıklanınca öğrendim bu nickle bir üyemiz olduğunu. Hangi konularda aktifsin sen ? Beni yanlış anlamanızı istemiyorum bu ay Aras kadar aktifini görmedim sadece merak ediyorum :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Ben zaten bişey demiyorum sadece merak ediyorum sebebini

• Beğen
Tepkiler: Dede, -Akıncı ve Emrgncy
Akıncı

Akıncı

Üye
Bende daha yeni görüyorum

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bende ilk defa duydum, demekki takılmadığımız bir bölümde aktifmiş :hmmm

Aykut, sen kiminle iddaya girdin???

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Nicki ters çevirmesine mi :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Ben nickimi koyarım Aras'a demiştim. :ehe Aras da olamazsam değiştireceksin demişti :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Emrgncy
Akıncı

Akıncı

Üye
Takılmadığımız bölüm windowsphone dur herhalde

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, Emrgncy ve TheMadness
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Zaten abi üye olurken CABBAR yazdım kabul etmedi öyle bir üye var dedi forum. Bende ters çevirip sonuna e koydum. Sonra öğrendim ki CABBAR nickli üye uzun zamandır aktif değilmiş yani değiştirebiliyorum :kro2: benim işime geliyor

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
TheMadness

TheMadness

Üye
Zaten abi üye olurken CABBAR yazdım kabul etmedi öyle bir üye var dedi forum. Bende ters çevirip sonuna e koydum. Sonra öğrendim ki CABBAR nickli üye uzun zamandır aktif değilmiş yani değiştirebiliyorum :kro2: benim işime geliyor

Ben olmuyor sanıyordum. Değiştirme hakkım da bitti napıcaz :D Madness yapacaktım

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
Vayba bende rabbace ne diye düşünüyordum :bud:

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Bu daha orijinal be abi :)