Bugün yönetime başvurup

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
Senınki daha ne ki çavuş kabiz tanga metin g-string giyecek :d:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, Emrgncy ve CABBAR

x-scarface

x-scarface

Üye
Yok bana böyle bişey sorulmadı ama ben bu konunun geçtiği heryerde bunu söylüyorum sıkıntı değil çokta aman aman bi isteğim yok bu konuda yani :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Bende gereksizlerde aktifim :hmmm

x-scarface

x-scarface

Üye
online ve konu sayısına bakmıyor bu işler :hmmm

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Şu radyo işini bana öğret usta

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
EroL

EroL

Emekli Yönetici
online ve konu sayısına bakmıyor bu işler :hmmm

Tabi ki sadece konu sayısı veya online süreye bakarak ayın üyesi seçmiyoruz. Böyle yapsaydık çok adaletsiz sonuçlar çıkardı ortaya. Ayın üyeliğini hak edenler arasından bir seçim yapmak zorunda kalıyoruz. Yani birden fazla kişi bu ay için bu rütbeyi hak etti. Diğer aya gelindiğinde seçilemeyen diğer arkadaşların emekleri unutulmuyor, onlar da aklımızda duruyor. Bu ay için seçilemeyen dostlarımız diğer ayki seçimlere averajlı olarak giriyor denilebilir.

• Beğen
Tepkiler: Dede, MrTech, -Akıncı ve 4 diğerleri
Akıncı

Akıncı

Üye
aykut abi yeter dünden beri beğenip duruyonuz bir girdim 19 beğeni şimdi 7 beğeni :ehe

şaka ya beğenin :sarıl:

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye

Tabi ki sadece konu sayısı veya online süreye bakarak ayın üyesi seçmiyoruz. Böyle yapsaydık çok adaletsiz sonuçlar çıkardı ortaya. Ayın üyeliğini hak edenler arasından bir seçim yapmak zorunda kalıyoruz. Yani birden fazla kişi bu ay için bu rütbeyi hak etti. Diğer aya gelindiğinde seçilemeyen diğer arkadaşların emekleri unutulmuyor, onlar da aklımızda duruyor. Bu ay için seçilemeyen dostlarımız diğer ayki seçimlere averajlı olarak giriyor denilebilir.

sıkıntı değil kral ben olsamda olur olmasamda asıl olan Allah tadımızı kaçırmasın forumda :ok2:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, CABBAR ve Emrgncy
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve -Akıncı
asigsasi

asigsasi

Üye
ardacumhur arkadaşımdan çok özür dileyerek söylüyorum bunu. Ben en çok gereksizlerde takılıyorum ama forumun birçok yerine de bakıyorum vallaha ilk defa ayın üyesi açıklanınca öğrendim bu nickle bir üyemiz olduğunu. Hangi konularda aktifsin sen ? Beni yanlış anlamanızı istemiyorum bu ay Aras kadar aktifini görmedim sadece merak ediyorum :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Ben zaten bişey demiyorum sadece merak ediyorum sebebini

aynı düşüncede yim fakat her zamanki gibi yapacak hiçbir şey yok :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy, x-scarface, -Akıncı ve 1 kişi daha
x-scarface

x-scarface

Üye
Evet playlist üzerinden çalıyor hacım şarkı ismi görünen banda tıkla liste açılır :ok2:

- - - Eklendi - - -

Açmakta bişey yok hem üye ol kafi :ok2:

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
:pc:

- - - Eklendi - - -

Bakacağım :pc: :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve x-scarface
MrTech

MrTech

Üye
Bende bakacağım

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Birisi aras abinin meşhur imzalarını burda paylaşabilir mi çok merak ettim........

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Sende bak yaşar :kro2:

Açarsanız benim radyoyu takibe alında paslaşalım benim dinleyiciler size de kayar :ok2:

- - - Eklendi - - -

Birisi aras abinin meşhur imzalarını burda paylaşabilir mi çok merak ettim........

Yaşarın :kro2:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Takipçi Satın Al

Üst Alt