Bugün yazılım güncelleme yaparken şoke oldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yazılım güncelleme yaparken şoke oldum
arkadaşlar bugün nokia 701 de güncelleme yaparken yeni telefon yazılımı var diye çıktı yazılım sürümü var dedi telefonun bataryası az olduğu için güncelleme yapmadım nasıl olsa sonra yaparım dedim ama şimdi yaptım güncelleme gözükmedi neden acaba

sataer

Üye
hangi güncelleme microsoft apps mi?

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 belle

ANIL

ANIL

Admin
701 belle ile geliyor zaten sana FP1 güncellemesi gelmiş. nokia suite ve telefondan kontrol ettin mi tekrar?

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
zaten FP1 belle güncellemesi var bende arkadaşlar son sürüm

ANIL

ANIL

Admin
ee ne güncellemesi geldi o zaman?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia suit uygulamasını kaldırıp tekrar yüklemeyi dene belki ozaman güncelleme görünür.

luckysleven

luckysleven

Üye
az once baktim sadece cnn ve micrsoft var bende onlarlada isim olmaz : )

slant1111

slant1111

Üye
bug olmustur

razor_b

Üye
bana fp1 falan gelmedi neden yada nlsış geliyor güncellemeyi alabilmek için gelmesinimi beklemek mi gerekihor ben bu gibi olaylara fransızım yazılan hiç bişeyide anlamıyorum dersem komik olcak ama doğru olanı bu anlamıyorum:) detaylı bi şekilde anlatıcak bi arkadaşımız varsa şimdicen teşekkirlerimi sunuyorumm...;)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
konu açacak bi durum yok .s arada oluyo böyle..

ANIL

ANIL

Admin
bana fp1 falan gelmedi neden yada nlsış geliyor güncellemeyi alabilmek için gelmesinimi beklemek mi gerekihor ben bu gibi olaylara fransızım yazılan hiç bişeyide anlamıyorum dersem komik olcak ama doğru olanı bu anlamıyorum:) detaylı bi şekilde anlatıcak bi arkadaşımız varsa şimdicen teşekkirlerimi sunuyorumm...;)

navifirm programından 701'e ait FP1 dosyalarını indirip phoenix ile flash atarak yükleyebilirsin. flash ile ilgili forumda bir çok konu var zor bir işlem değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt