maclineın maxide online olmaması
CEREN Üye macline' Alıntı: Hay Allah ım yaa Türk milleti işte her halukarda kıvırma payı malesef var Uyumak... Genişletmek için tıkla ... sen kendini komik fealnmı zannediyorsun bence hiç değilsin................
macline' Alıntı: Hay Allah ım yaa Türk milleti işte her halukarda kıvırma payı malesef var Uyumak... Genişletmek için tıkla ... sen kendini komik fealnmı zannediyorsun bence hiç değilsin................
macline Üye Konu Sahibi CEREN' Alıntı: sen kendini komik fealnmı zannediyorsun bence hiç değilsin................ Genişletmek için tıkla ... Komik oldugumu söylemedim. Lafı tersinden anlama ! Bugun zor gelen bir durum yok zor gelenleri seyretmek gibi muhteşem bi hava var
CEREN' Alıntı: sen kendini komik fealnmı zannediyorsun bence hiç değilsin................ Genişletmek için tıkla ... Komik oldugumu söylemedim. Lafı tersinden anlama ! Bugun zor gelen bir durum yok zor gelenleri seyretmek gibi muhteşem bi hava var
macline Üye Konu Sahibi Hayırdır gene ne oldu ? Bugün bana konuşmasını bilmeyenlerin anlatmak istediklerini dinlemek baya bi zor geliyor
Hayırdır gene ne oldu ? Bugün bana konuşmasını bilmeyenlerin anlatmak istediklerini dinlemek baya bi zor geliyor