Bugün N8 ile gurur duydum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
Benim rekorum 73 saat hiç güç tasarruf modu olmadan.. c6 01
ve en son hala %13 vardı gece.. biraz kullansam fazla kullanmasam bi 15 saat çok ciddiyim rahat giderdi o şarj doldurmamda şarja bişeyler olmuştu ama o riski göze alamadım taktım şarja
inanın ki yalan söylemiyorum.. bazen şarj cok cabuk gıdıyor bazende hıc bıtmıyor..

Emre-45

Emre-45

Üye
Benim n8 tam 1 hafta açık kalmıştı. Müdür yardımcısı telefonu almıştı da :D 1 hafta sonra verdi. 50 tane sms gelmişti 15 tane cevapsız arama ve her sabah öten alarm vardı :D

V/RS

V/RS

Üye
benim su anda 3. Gün ve hala 2 kademe var bu arada nette takıldım kamera ile birşeyler çektim müzik dinledim :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ovi ye girmeyin, gps kullanmayın, wlan kullanmayın, oyun oynamayın, tarayıcıyla nete girmeyin, video izlemeyin rahat 4 gün kullanırsınız :D:D arayan olursa da no ya basıp aramaları engelleyin ohhh 1 hafta kullanın :D hatta hatsız a geçirin telefonu 10 gün kullanılır :D:D
işin şakası bir yana battery monitor de bazen 11+ gün fana gösteriyor da 3 tam günü bile göremedim ben henüz çünkü hergün ovi kullanıyorum, gps ile sport tracker kullanıyorum, programlar yükleyip deniyorum falan. bunlara rağmen 2 gün gayet makul geliyor bana ;)

ergul02

Üye
benimkide iki gün anca gidiyor arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt