Bugün N8 ile gurur duydum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blue Night

Blue Night

Üye
    Konu Sahibi
Bugün N8 ile gurur duydum :)
Arkadaşlar akşam saat 16:30 gibi evden çıktım. Birde baktım n8imde tek kademe şarj kalmış %20-25 olması lazım. Hemen güç tasarrufunu etkinleştirdim. Şu an saat 20:50. Hala %10 batarya var.

Bu süre içinde aralıklarla 40 saniye 2 dakika ve 1 dakika konuştum. 5-10 tane mesaj attım ve aldım. İnternete de girdim.

Gerçekten şaşırdım bu kadar uzun gitmesine :)

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

TheMadness

TheMadness

Üye
Parlaklığı en az yapıp güç tasarrufuna getirince %100 ken 1 hafta gittiğini hatırlıyorum.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bende..:oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
nokianın gözünü seviiim.tek sorun rötarlı ve uygulama(daha doğrusu oyun)açısından fakir

V/RS

V/RS

Üye
Bende C6-01 in şarjını %20 den düşüremedim bir türlü ötse takacam hemen şarja güç tasarruf modundada değil saat 17 den beri o kadar nete girdim fruıt ninja oynadım hala %20 şarj var en sonunda kardeşime verdim al pes 2011 oyna dedim şaşırdı yavrucak ötünce getir dedim yarım saat oldu hala oynuyo :D

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
benim de c7 min şarjı hiç bitmiyor şarjı azalınca şarja takıyorum bitmiyor

serinaga

serinaga

Üye
benim de c7 min şarjı hiç bitmiyor şarjı azalınca şarja takıyorum bitmiyor

:zuhaha:

Yaw heç güleceem yoktu ? Ben de benim şarj neden bitiyooo diyodum, meğer şarj etmeyi unutuyormuşum :aha:

----------Eklendi @ 23:21:34 ---------- Yazıldı @ 23:18:13 ----------

Parlaklığı en az yapıp güç tasarrufuna getirince 0 ken 1 hafta gittiğini hatırlıyorum.

Yaw Madness kardeş bellede şarj durumu nassı ? Ben halen C7'me yüklemeye fırsat bulamadım belleyi, benim için şarj çok önemli, anna gibi olmasın da ...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
benim telefonda 4 dişe düşüyor birden batarya zayıf diyor sonradan 5 dişe çıkıyor

ArMaGeDdOn_87

Üye
%25' te o kadar gitmesi baya iyimiş :) bakalım N9 da şarj durumu nasıl olucak :) ?

cargo3230

cargo3230

Üye
bitmeyen şarj istiyoruz burdan yetkililere seslenmek istiyorum.........:ehe:ehe:ehe

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
4s 2 gün n8 3 gün

Masha

Masha

Üye
N8 dayanıklı bir telefonda, uygulama yükledikçe menüdeki geçişler falan aşırı yavaşlıyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
valla c6-01 de battery monitor ün ovideki sürümünden bakıyorum eğer %20 üzerindeyse güç tasarrufuna alıp yatıyorum sabaha kadar %1-2 anca gidiyor :) %20 şarj için 1 saatten fazla asphalt 6 oynadığımı hatırlıyorum bitirememiştim :D sonra açtım haritaları gps için diğer taraftan da açtım ovi yi su gibi çekti alet şarjı :D wlan+ovi veya gps+haritalar deli gibi şarj tüketiyor aklınızda bulunsun ;)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ben c6-01'de %20 şarj ile güç tasarruf modunda yaklaşık 14 - 15 saat kullandığımı bilirim.
Bu süre içerisinde ortalama 20 dk görüşme 6 - 7 sms ve 5 - 6 dk internet kullandım yorum sizin :)

adrenalin09

Üye
sabah tak 3 5 saat wıreless ta takıl.aksama bıtıyo benım n8 ın..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
aynen ya 2 saat 3g takılıyom akşama şarj bitiyor

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
tam boşaltım şarza takarsan daha iyi dayanıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt