bugün lumia 900 kulandım ama fiat çok yüksek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
bugün lumia 900 kulandım ama fiat çok yüksek
arkadaşlar az önce lumia 900 kulandım fiat sordum yurt dışı pasaportlu 1950 dediler peki dedim türkiyede garantili ne kadar olur 2500 den aşağı olmaz dediler yani fiat çok bence zaten piyasadaki en iyi telefonlar 2000 civarında bırak bizim nokialarda o kadar olsun yani

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:kop:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tasarimi begenmemeni anlayabilirim herkes begenicek diye bir kural yok zaten. Ama o fiyatlar nasil birşey onu anlamadim. Kim dedi bu fiyatlari sana dostum:aha:

Otroligt

Otroligt

Üye
2500 mü o_O

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
izmirde oturuyorum bizim çankaya diye bir yer var belki 500 tane telefoncu var tabiki çoğu tanıdık büyük bir avea bayisi ordakiler 3tane lumia 900 var dedi abi hadi bakayım dedim 2000 aşağı olmaz dediler oda sana 1950 olur abi dedi başka yere baktım oda bana 1600 fiyat verdi ama kayıtsız dedi böyle kardeşim konu bundan ibaret

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ucmuşlar tabi getiren fazla olmayinca bu tutturabildiklerine sstiyorlar. Cihazin simfree fiyati 700$ arti pasaport harci 100tl toplam 1360tl maliyeti var. Bu cihaz abd'de 808 ile ayni fiyata satiliyor:hmmm

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
ondan sonra nokia shopa gittim içim rahat etsin diye ordaki kıza sordum ne zaman gelir fiat tahmini ne kadar olur diye bana eylül ayı ve türkçe olarak gelir fiat ise 2250 2500 arası olacak dedi vay be süper dedim ve çıktım evin yolunu tutmaya başladım herkese hayırlı olsun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben de bugun nokia destek hattini aradim yaz aylarinda sonuna dogru gelicek net bir tarih veremiyoruz. Nokia global'in verdigi bilgi bu dedi. Ayrica nokia sayfasinda yayinlanmadan bize bilgi verilmez dediler. 2250-2500arasi ucuk bir rakam o fiyatlardan cikicagini zannetmiyorum o zaman wp8pureview5000tl olur:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
ben de bugun nokia destek hattini aradim yaz aylarinda sonuna dogru gelicek net bir tarih veremiyoruz. Nokia global'in verdigi bilgi bu dedi. Ayrica nokia sayfasinda yayinlanmadan bize bilgi verilmez dediler. 2250-2500arasi ucuk bir rakam o fiyatlardan cikicagini zannetmiyorum o zaman wp8pureview5000tl olur:kıskıs:
ohoyyyy :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

O yönde bir söylenti var.:hmmm:D

Türe

Türe

Üye
Çüş o nasıl fiyat :oha: Türkiyede maks. 1800 olur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fiat yüksekse forda yönel :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sen o fiyat verene bizden selam söyle öpüyoruz gözlerinden.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sormayin buyuk zarar ettim bu işten. 1500tl'den 5tane sattim ben yahu:D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Türe
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sizi gidi dedikoducular:D

• Beğen
Tepkiler: Türe
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
estağfurullah abi işin ticaret boyutunu konuştuk yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt