Bugün kol hareketi ile vurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Bugün kol hareketi ile vurdu
Bugün gazetesi KanalTürk'ün sahibi Tuncay Özkan'ı sürmanşete çıkardı. Ancak öyle bir mizanpaj yaptı ki Tuncay Özkan'ı çok kızdıracak gibi...

Tuncay Özkan'ın miting meydanında çekilen bir fotoğrafını kullanan Bugün, yanına "DEVLETE 2 TRİLYON BORÇ TAKTI" başlığını yazdı.

Mizanpajda da Özkan'ın kolunu BORÇ kelimesindeki "O" harfinin içinden çıkarınca ortaya "malum hareketin" görüntüsü çıktı.

:kop::kop::kop:olayı süper bağlamışlar ya valla çok güldüm. bu mizahı yapmayı akıl eden arkdaşı tbr. etmek lazım. tabiki olaya bakarsanız üzücü bi durum o ayrı mesele tabiki.
alıntı:internethaber.com

UndeRqRo.uNd

Üye
Tuncay Özkan daha açtığı kanal için verdiği 17milyon$' ın hesabını veremedi,
3 milyonunu CHP 'den aldığı ortaya çıktı geri kalan yok.
Bunun gibi insanlar mitinglere çıkıp bayrak altında konuşma yapıyorlar. :gun1:

irun

irun

Üye
Vatandaşı olduğu devleti dolandırıp, milletin hakkını arsızca mideye indirenler, bide ne yüzle çıkıp meydanlarda boy gösteriyor anlamıyorum..: ı
Hertürlü üçkağadı yapacaksın, sonra çıkıp insanların milli duygularını kendi pisliklerini örtmeye alet edeceksin.. Oh ne ala memleket..:dry:

POWER

POWER

Üye
Var öle kişiliksiz insanlar ama unutmayın herkes biz gibi değil hayat menfaat dünyası adamda menfaatlerinin peşinde...

Midea Rubenis

Üye
Bugün gazetesi hakkında;

Bugün gazetesinin şuan bedavaya satıldığını ve sadece iktidarda olan partiyi övdüğünü biliyor muydunuz ?

Bedava dağıtılan gazetenin Fettullah Gülen şahsına ait olduğunu biliyor muydunuz ?

Bedava dağıtılan Bugün gazetesinin aslında bedava alınmadığını hepimizin cebinden paraların alınarak bu gazetenin çıkartıldığını biliyor muydunuz ?

Sanırım hepiniz biliyorsunuz.

(Kimsenin koruyucusu yada tarafçısı değilim, ama bilmeyenler bilsin diye belirttim)

Hepinize saygı ve selamlar ...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Devletin ve halkın önde gelenlerinin bir çoğu kirli çıkıdır. Bunun ne mal olduğu yıllar öncesinden bilinir zaten. Ama burada Tuncay'ı tebrik etmek lazım, diğerleri gibi 50 - 100 trilyon takmadı ..

UndeRqRo.uNd

Üye
Devletin ve halkın önde gelenlerinin bir çoğu kirli çıkıdır. Bunun ne mal olduğu yıllar öncesinden bilinir zaten. Ama burada Tuncay'ı tebrik etmek lazım, diğerleri gibi 50 - 100 trilyon takmadı ..

Bundan önce soyan soydu bundan sonrakiler de onlar kadar soymadıysa tebrik mi etmeliyiz. HAYIR.
Kim olursa olsun tepki gösterilmesi hesabı sorulmalı, devlet bizim devletimiz para hepimizin parası.
Tuncay Özkan kesinlikle tebrik edilecek değil ,suçlanacak bir davranışda bulunmuştur, bunun savunalacak bir tarafı yok.

10postlu arkadaşım kanıtın var mı , benim gazete sahibi hakkında bilgim yok.

Midea Rubenis

Üye
Bundan önce soyan soydu bundan sonrakiler de onlar kadar soymadıysa tebrik mi etmeliyiz. HAYIR.
Kim olursa olsun tepki gösterilmesi hesabı sorulmalı, devlet bizim devletimiz para hepimizin parası.
Tuncay Özkan kesinlikle tebrik edilecek değil ,suçlanacak bir davranışda bulunmuştur, bunun savunalacak bir tarafı yok.

10postlu arkadaşım kanıtın var mı , benim gazete sahibi hakkında bilgim yok.

Gazeteciye gidip Bugün dersen ve para vermeye kalkarsan alacağın cevap bellidir. Kocaman nickim var ama sen 10 postlu diye beni kaale almama çalışmanız mı var. Ben gerçekleri söyledim. Araştırma yapmazsan o sizin probleminizdir. Bugün gazetesini dün bedavaya alanlardanım. Senide şikayet ediyorum. Benim bir nickim var 10 postlu diye kaale almamakta ne demek oluyor ?:sinir

Ozan

Ozan

Admin
Kaale almamak değil de, kanıtsız yere kimsenin kimseyi suçlamasını yada karalamasını tasvip etmiyoruz, arkadaş da sanırım o yüzden kanıt sorarken sizin fake üye olabileceginizi sanmış çünkü mesaj sayınız az görünüyor fakat bu hiçbir şekilde önemli degil. Çok ileri gitmedikçe 1 mesajlı üye ile 5000 mesajlı üye, uygun cevaplar verdigi takdirde aynı seviyededir.

Sadece birşeyler söylerken, bunu detaylı şekilde gerekiyosa da kanıtlarıyla göstermek daha doğru olabilir.

;)

__Midas__

__Midas__

Üye
Bazı insanlar sırf doğruları söyledikleri zaman, kudreti elinde bulunduranlar tarafından silinmek istenirler, bu adamın sitesindeki yazıları ,haber köşesindeki yazıları ,yaptığı programları tarafsız gözle seyreden biri bile doğruları söylediğini anlayabilir,
İşsizlik katlanarak büyüdü ise (11.4), ülkemiz toprakları, fabrikaları, bankaları ,tesisleri, telekomu, limanları herşeyi satılıyor ama 200 milyar dolar olan borcumuz, bunca satışa rağmen, ikiye katlanıyor, 400 milyar oluyor ise , dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyor isek, ve en yüksek faizi hala biz ödüyor isek , bilmem ne kadarlık açlık sınırı ile neredeyse bütün bütün ülke nüfusu açlık sınırında ise ,bakanlarımız hakkında arşivde bekleyen onlarca yolsuzluk dosyası var ise yani Açık konuşmak gerekirse kimin kime ne taktığı bellidir arkadaşar...

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Bugün gazetesi hakkında;

Bugün gazetesinin şuan bedavaya satıldığını ve sadece iktidarda olan partiyi övdüğünü biliyor muydunuz ?

Bedava dağıtılan gazetenin Fettullah Gülen şahsına ait olduğunu biliyor muydunuz ?

Bedava dağıtılan Bugün gazetesinin aslında bedava alınmadığını hepimizin cebinden paraların alınarak bu gazetenin çıkartıldığını biliyor muydunuz ?

Sanırım hepiniz biliyorsunuz.

(Kimsenin koruyucusu yada tarafçısı değilim, ama bilmeyenler bilsin diye belirttim)

Hepinize saygı ve selamlar ...

arkadaş fettullah gülenin kaç adet gazetesi var bilgi verebilirmisin

irun

irun

Üye
Konunun Bugün Gazetesi değilde Tuncay Özkan olduğunu düşünerek (acaba ben mi yanılıyorum) şunu söyleyebilirim ki;
Bu şahsın o kadar çok şaibeye ismi karıştı ki, en son alenen yanlısı olduğu parti tarafından bile, seçmenin tepki göstereceği düşünülerek, milletvekili aday adaylığı veto edildi..

Kim olursa olsun, Hangi görüşten olursa olsun, kul hakkı yiyeni, tebrik etmeyi değil, kınamayı öğrendik biz..: ı

Midea Rubenis

Üye
Konunun Bugün Gazetesi değilde Tuncay Özkan olduğunu düşünerek (acaba ben mi yanılıyorum) şunu söyleyebilirim ki;
Bu şahsın o kadar çok şaibeye ismi karıştı ki, en son alenen yanlısı olduğu parti tarafından bile, seçmenin tepki göstereceği düşünülerek, milletvekili aday adaylığı veto edildi..

Kim olursa olsun, Hangi görüşten olursa olsun, kul hakkı yiyeni, tebrik etmeyi değil, kınamayı öğrendik biz..: ı
Öyleyse önce başbakanı kınayınız. Başı o çekiyor. Sünnet parasıyla oğlunun düğününü yapabilecek seviyede zenginliği olan başbakan oğluna yat alıyor villalar alıyor. Tarafsızlık ilkesi doğrultusunda yorumlarda bulunursanız her zaman destek alırsınız.

Başbakanın bir numaralı düşmanı olan Tuncay Özkan, nedense başbakan tarafından hala yok edilemiyor. Eğer ki Tuncay Özkan yolsuzluk yapsa idi şuan başbakan onun turşusunu kurmuş afiyetle ve zevkle yiyor olurdu. Cem Uzanı yiyip bitiren başbakan nedense devlete 2 Tirilyon takanı hala madara edemiyor. Demekki ortada iftiradan başka bir şey yok.

Hiçbir forum sitesinde siyaset konuşmuyor ve katılmıyorum. Ama burası siyasi içerikli konuya bir takım kişiler tarafından dönüştürülüyor. Bu forumda siyaset serbestte forum kurallarında niye siyaset yasak ibaresi yer alıyor.

Benim söyleyeceklerim bunlardan ibaret ayrıca 10 postu var diye webmaster yetkisine sahip olan kişi beni fake nickli birisi olarak gördüğünü admin açıklamış yukarda. O zaman beni banlayınız. Fake nick ibaresini bir konuda kendi düşüncemi bile belirtmediğim halde sadece gerçekleri yazdım diye alan birisi olarak sitenizde bu koşullarda daha fazla bulunmayacağımıda saygıyla belirtmek isterim.

Fake nick olduğumu hala ısrarla düşünüyorsanız beni banlayınız.

Saygılarımı sunarım "Midea Rubenis"

Lazrail_

Lazrail_

Üye
arkadaş galiba farkında değil ama bu konuda herkes bilgilerini paylasıyor yoruma açıyordu ama kendisi yapılan yorumlara katlanamadı.Sana tavsiyem her duyduğuna inanma gördüğün birçok şey bile aslında sahte yalan dünyada gercek insanlar görmek biraz zor.Ayrıca şunuda eklemek istiyorum burada herkes birbirine insan olmasından dolayı saygı duymaktadır sana 10 poslu olarak hitap edilmesini saygısızlık olarak algılıyorsan kendini savunma hakkına sahipsin sende arada bi duyup gercek dedigin seyleri degilde kendini savun önce o zaman.

Midea Rubenis

Üye
arkadaş galiba farkında değil ama bu konuda herkes bilgilerini paylasıyor yoruma açıyordu ama kendisi yapılan yorumlara katlanamadı.Sana tavsiyem her duyduğuna inanma gördüğün birçok şey bile aslında sahte yalan dünyada gercek insanlar görmek biraz zor.Ayrıca şunuda eklemek istiyorum burada herkes birbirine insan olmasından dolayı saygı duymaktadır sana 10 poslu olarak hitap edilmesini saygısızlık olarak algılıyorsan kendini savunma hakkına sahipsin sende arada bi duyup gercek dedigin seyleri degilde kendini savun önce o zaman.

Bahsettiğim herşeyin belgesi var. Bugün Erkan Mumcuda aynı durumdan bahsetti. Konuşmasını dinle. Bende yalan uydurma haber olmaz. Kendinizi ancak gerçekleri yalan söylüyorsun diye kendinizi kandırmaktan öteye gitmez yaptığınız tavırlar. Okumuyorsan, araştırmıyorsan, bakınmıyorsan ki öyle gözüküyor ki öyle. 10 postlu diye sana davranılsa eminim ortalığı yıkardın.

Millet gerçekten kültürlü okumuş adam gibi eğitim almış aklı başında her insan şuan herşeyin farkında. Gözlerini kapatanlar yada kapatmak isteyenler de ortada. Ayırt etmek çok kolay.

Benim bir başkasına takındığım tavır siyasi değil kişiseldir. Bunu bile görmekten acizsin yaşın küçük belli, yaş büyüksede artık neren küçük belli. Kimse kimseye gerçekleri yazdı diye veya yorumda bulundu diye 10 postlu diye aşağılayamaz hor göremez. Bu senin içinde benim içimde geçerlidir.

Yaptığım tavırın arkadaşın siyasi görüşüne değil bana yaptığı saygısızlığadır. Bunu anlamaktan bile aciz olduğun ortada olayı siyasi boyuta taşımaya çalışıyorsun. Akıllı ol, efendi ol, saygılı ol :oku

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Midea Rubenis bütün yazıların şaçma sapan ben hırsızların şahıyım diyen adamı savunuyorsun fettullah hocayıda karalıyorsun sen ilk önce dogruları bul ondan sonra fikrini sun anladınmı koçum :sinir

• Kahkaha
Tepkiler: PALA.
POWER

POWER

Üye
Midea Rubenis bütün yazıların şaçma sapan ben hırsızların şahıyım diyen adamı savunuyorsun fettullah hocayıda karalıyorsun sen ilk önce dogruları bul ondan sonra fikrini sun anladınmı koçum :sinir
Salvadore seni kınıyorum...Bugün sen Fettullah Gülen'e "Hoca" diye hitap ediyorsun bu Abdullah öcalana "sayın" demekten farklı değil!!!

• Cool
irun

irun

Üye
Yok artık.. Arkadaşlar her sevmediğimiz insanı terörist apoyla aynı kefeye koymak biraz hadsizlik olur.. Senin hoşlanmadığın biri diye, bir insana böyle bir atıf da bulunmak bu kadar kolay mı..

Konu apoya benzemekse bide bu belgelere bakın bakalım. Kim daha çok yakınmış apoya ;

Merdan YANARDAĞ ; Tuncay ÖZKAN' ın sağ kolu ve KanalTürk televizyonunun 2 numaralı koltuğunda oturan adam..

Yanardağ, PKK katliamlarının en üst seviyede olduğu 1991-1992 yılları arasında terör örgütünün propagandasını yapan Özgür Gündem’de yazı işleri müdürüyken; devlete, askere, polise ağır hakaretlerde bulunan haberlerin en etkin ismiydi..

O dönemde gazete hakkında çok sayıda dava açılmış. Yanardağ bugün ulusalcı kitlelere yönelik yayınları ile tanınan Kanaltürk Televizyonu’nun sahibi Tuncay Özkan ile birlikte hareket ediyor. Televizyonun yayın kurulunda görev yapan Yanardağ, Özkan’ın sağ kolu..

Kendisini ‘Çizgimde değişiklik yok.’ diyerek savunan Yanardağ’ın yönettiği gazetede,devlete,askere,ağır hakaretler yer almışdı..

Yanardağın Gazetesinin Manşetlerinden Örnekler;

2 Kasım 1992: PKK lideri Öcalan, BBC’ye “Samimi ateşkese hazırız.” dedi.

2 Kasım 1992: Polisin işkencede ölüme bahanesi çok.

6 Kasım 1992: PKK Genel Sekreteri Öcalan: K. Irak harekâtı dolaylı işgaldir. (Ünvana bakarmısınız 'genel sekreter'. Sanki siyasal parti.)

9 Kasım 1992: Önceki gün 4 saat top ve tank ateşine tutulan kentte 7 kişi öldü.

9 Kasım 1992: Tunceli’de oğlu dağa çıkan ailenin evini yaktılar.

16 Kasım 1992: Kürtçe konuşan askere polis dayağı.

Genel Kurmayın Özgür Gündem Tepkisi;

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Ülkede Özgür Gündem gazetesinin zararlı faaliyetlerine dikkat çekerek; “PKK’nın dergileri ve günlük gazeteleri yayımlanıyor.Bunlara müsaade edilmemesi gerek.” şeklinde açıklamada bulunmuştu..

1990′lı yıllarda Jandarma Asayiş Bölge Komutanlığı yapan emekli Korgeneral Hasan Kundakçı, Özgür Gündem için, “Gazete psikolojik savaş yapıyordu. O dönemin vali ve emniyet müdürlükleri gerekli önlemleri alıyordu. Biz de zaman zaman bu yayın organının faaliyetlerini gerekli yerlere bildiriyorduk.” diyor..

İlla birilerini pkk ile, apo ile aynı kefeye koyacaksak, bari bunu belgeler ışığında, en çok hakedenler için yapalım. Bunu haketmek için bunca hainliğe imza atmışlar.. Haklarını yiyemeyiz..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Devlete borç takanlar, acaba bu cesareti ya da bu fırsatı nereden buluyor, hiç düşündünüz mü? Hayır. Devletin dolandırılması suçunda dolandıran şahıs kadar dolandırılan devlette suçludur. Bu adamlar nasıl beceriyor da devleti dolandırabiliyor? Siyasete dair her türlü söylentiden devletin anında haberi olurken dolandırılırken hiç mi haberi olmuyor? Tabii ki oluyor da devlet bilerek ses çıkartmıyor. "Zamanı gelince hesaplaşırız" diyor. Ve , o, sonraya bıraktığı hesaplaşmayı bir türlü yapamıyor. Uzanların devlete taktığı paranın yarısı hâlâ geri alınamadı, niye? Devlette iş yok. Koskoca devlet, bir şerefsizi durdurmayı beceremiyor mu? Ya da tek bir kişiye gücü yetmiyor mu? Mevlana'nın bir sözü vardır: "Tatlı suyun başı kalabalık olur." ... Devletin, yukarıdaki zaaflarını bilen Tuncay yine de devleti diğerlerine nazaran daha az para taktığı için alaylı bir üslup kullandım, Tuncay'ı tebrik ederim dedim. Tuncay'ı tebrik ederim derken, amacım gerçekten de tebrik etmek değil, alaylı bir üslupla hem devleti hem de Tuncay'ı eleştirmekti, hatta yazdığım ilk mesajda "Bunun ne mal olduğu yıllar öncesinden bilinir zaten" diye bir cümle kurdum, pekâla buradan eleştirme niyetli yazdığım çıkartılabilirdi.. Yoksa ben de biliyorum devletimin dolandırılmasına karşı çıkmayı. Anlam kapalılığından asıl söylemek istediğim anlaşılmamış, özür dilerim.

Ailemin bana öğrettiği "kul hakkını yememeyi, yiyeni kınamayı ", devletin ve halkın önde gelenleri de öğrenseydi şu an ekonomisi en güçlü devlet olurduk ...

------------------------------------------

Pardon ama, Fethullah Hoca diye bahsi geçen şahıs Fethullah Gülen mi, yoksa başka bir Fethullah daha mı var? Birileri karıştırdı mı?

Eğer Feto ise;

Fethullah Hoca diye anılan Fethullah Gülen, yani bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük "din dürzüsü" şahıs Türkiye'nin en büyük dershanelerinin başta gelenlerini ve gazeteleri hangi parayla çıkarttı? Allah dua ediyor diye buna gökten para yağdırmadı? Müminlerinin parasını alıp da Laik Cumhuriyet'e karşı, Şeriat kurmak isteyen bu dürzü ne zaman hoca oldu? Bu adam "hoca" olmuşsa, köpeğin ettiği dua da kabul görmüştür, gökten kemik yağar yakında.

Feto ile Apo'yu aynı kefeye koymak haksızlık gerçekten, birisi din dürzüsü diğeri vatan dürzüsü, bunlar karışmaz.

• Cool
SALVADORE

SALVADORE

Üye
power ve Chavrash ikinizinde yazılarına şahsen üzüldüm ikinizede özel mesaj gönderdim lütfen okuyun arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...