Bugün kol hareketi ile vurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UndeRqRo.uNd

Üye
Herkese Merhaba arkadaşlar,
Genel olarak forumda herkesin görüşlerini özgür ve hiçbir baskı altıdna kalmadan ,demokratik bir şekilde ,hiç kimsenein hiç kimseyi renci etmeyeceği şekilde paylaşmasından yanayız.

Bugün devleti soyanların,çırpan,terör estirenlerin ve vatan yandaşlarının karıştırılarak yorumlarda verilmesi şahsım adına üzüntü verici buluyorum.

Apo'ya vatan dürzüsü içinde derken hangi vatandan söz ediliyor, TÜRKİYE içindeki Türk ulusuna ait olan topraklardan mı Kuzey Irak toptaklardan mı ?

Bu ülke üzerinden kötü emelleri olanları asla bu devlet ve millet affetmemiştir affetmezde.

Fethullah Gülen şahsında ise bilgin olduğunu düşünmüyorum, kulaktan dolma bilgilerle yapılmış yorumlar gibi görünüyor.
Ben şahsın hakkında çok bilgili ve ilgili değilim ama eğer bu kişi kendi emelleri ve din dürtüsü gütseydi açtığı yurt dışındaki okullara TÜRK koleji isimleri koyarmıydı?
Hayır , ne koyardı : Fethullah Gülen Cemaati Okulları gibi isimlerle yola çıkardı ve bu okullarda Türkçe marş okutmazdı .Marşımızı okutabilmek için o insanın vatan sevdası gütmesi gerekiyor.

Homojen olarak bakıldığında gördüklerim bunlar.
Rica ediyorum üslüb ve tavırlarda dikkatli yorumlarda bulunsun bütün arkadaşlar ,burda bir ideoleji ve grubu değil vatanın tümünü esas alan ve Türkiye 'miz için yararlı ve yaratıcı yorumlarda bulunalım.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Apo Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaya layık olmasa bile bu vatan da yaşamış ve bu devletin verdiği parayla karnını doyurmuştur. Bu yüzden vatan dürzüsüdür.

------

Bir insan açtığı kurumlara Türk veya buna benzer başka bir isimler veriyorsa bu şeriata karşı olduğunu göstermez. Hem şeriatla Türkçülük ve Türk marşı aynı kefeye konamaz; ayrı ilkerlerin unsurları bunlar.

THKP-C'nin açılımı nedir? Türkiye Hareket ve Kalkınma Partisi - Cephesi ... Bunu biliyor muydunuz? Eğer biliyorsanız bu partinin kurucusu olan Mahir Çayan döneminden sonra Türkiye'yi bölmek için hareket halinde olduğunu da gayet iyi biliyorsunuzdur. Cem Yılmaz diyor ya: "Bunlar reklam kokan hareketler Mayk" Aynı o hesap.

Hadi bizim Fethullah Gülen hakkındaki tüm bildiklerimiz kulaktan dolma, peki devlet bu adama siyaset yasağını niye koydu? Devlete de mi kulaktan dolma bilgiler gelmiş?

Fethullah Gülen'e siyasi yasağın konduğu dava iddianamesinde tarikatın eski üyelerinden bir adam var ve bu adam aynen bu şekilde tarif ediyor Fethullah Gülen'in ve tarikatının amacını: "Unutulmamalıdır ki Fethullah GÜLEN'in nihai hedefi ve rüyası, Fethullahçılar'ın son gayesi Türkiye liderliğinde İslam Birliği ve tanrının sözünün içtimai hayata egemen olmasıdır."

Konunun giderek amacından uzaklaştığını düşünerek bir daha mesaj yazmayacağımı belirtirim.

• Cool
Tepkiler: PALA.

Midea Rubenis

Üye
Midea Rubenis bütün yazıların şaçma sapan ben hırsızların şahıyım diyen adamı savunuyorsun fettullah hocayıda karalıyorsun sen ilk önce dogruları bul ondan sonra fikrini sun anladınmı koçum :sinir

seni kaale bile almıyorum, neci olduğun ortada. saygılı ol saygısızlık yapma sana saygısızlık yapan olmadı. Önce terbiyeli konuşmasını öğren, yaşın küçük belli.

Diğer arkadaşlara hitaben;

Fettullah gülen şahsiyetsizi canlı görüntülü konuşmasında şunu söylüyor. Önce onlardan mış gibi davranacaksın (işte bu sebepten açtığı tüm kurumlarda Türk marşı vb davranışları sergiliyor) içine sızacaksın ve özünü yakalamadan asla harekete geçmeyeceksin. İçlerine sızıpda gücü kendi eline geçirene kadar kılıfından çıkmayacaksın ve asla kazanmış olduğunu düşünmeyeceksin. İstediğine ulaşabilmek ve Cumhuriyeti yıkmak için dini kullanacaksın sömürü yapacaksın, eğitim kurumlarını ele geçireceksin küçük yaştaki çocukların beyinlerini yıkayacaksın bunu dini kullanarak yapacaksın ki inandırıcılığın artsın.

İşte Fettullah hoca diyerek hakiki din adamlarına hakaret eden arkadaşlar, unutmayın ki bu tür din yobazlarına hoca diyerek Peygamberimizede saygısızlık yaptığınızı unutmayınız. Bunada fırsat vermeyin.

Bunu yapanlar zaten fettullah soysuzunun elinde yetişmiş onun ya ekmeğini yemiş yada onun gibi dini duyguları kullanarak Allah'ın kötü amaçları için kullanarak geçinenlerdir.

Fettullah gülen gibilerin mekanı diğer tarafta bellidir, Allah görendir işitendir duyandır bilendir. Onun büyüklüğünü kendi emelleri için kötü amaçlar için kullananlara Allah'ın en büyük cezayı vermesi için dua ediyorum. Fettullah gibi dinsizlerin dini kullanmalarına Allah müsade etmedi ve o soysuzun her pisliğini açığa çıkarttı. Şükürler olsun ki Allah'ıma o tür insanları her zaman emellerine ulaşmadan durduruyor.

Ayrıca Allah hakiki din insanlarını vatan hayini yapmaz korur kollar ve kimsenin kötülük yapmasına izin vermez, peygamber efendimizin bile savaşta dişi kanadığında kanı yere akmamıştır.

Demekki fettullah gibi soysuz Allah yolunda değil ...

Fettullah gülenciler Allah'ın şerrinden korkunuz unutmayınız ki her kötülük yapan ve Allah'ı kötülük için kullanan kim olursa olsun cehennem onun ana vatanı olur, bu Kur'an da da belirtilmiştir.

Saygısızlık yaparak bir şeyler anlatmaya veya kendini savunmak isteyene kapım kapalıdır, saygılı ve adam gibi konuşacaksanız düşüncenizi belirtiniz. Saygısızlık yapmaya ve hakaret etme gibi hakkınız yok.

• Cool
Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Konu amacından sapmış admin arkadaşlar daha neyi bekliyor acaba:oku :oku

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Tabiki insanların birbirini kırmasına niye izin veriyorsunuz insanlar birbirlerine şucu bucu diye hitap ediyor daha fazla uzatmayalım arkadaşlar lütfen aramızda çocuk yok bu arada MİDEA RUBENİS!!!

SALVADORE

SALVADORE

Üye
seni kaale bile almıyorum, neci olduğun ortada. saygılı ol saygısızlık yapma sana saygısızlık yapan olmadı. Önce terbiyeli konuşmasını öğren, yaşın küçük belli.

Diğer arkadaşlara hitaben;

Fettullah gülen şahsiyetsizi canlı görüntülü konuşmasında şunu söylüyor. Önce onlardan mış gibi davranacaksın (işte bu sebepten açtığı tüm kurumlarda Türk marşı vb davranışları sergiliyor) içine sızacaksın ve özünü yakalamadan asla harekete geçmeyeceksin. İçlerine sızıpda gücü kendi eline geçirene kadar kılıfından çıkmayacaksın ve asla kazanmış olduğunu düşünmeyeceksin. İstediğine ulaşabilmek ve Cumhuriyeti yıkmak için dini kullanacaksın sömürü yapacaksın, eğitim kurumlarını ele geçireceksin küçük yaştaki çocukların beyinlerini yıkayacaksın bunu dini kullanarak yapacaksın ki inandırıcılığın artsın.

İşte Fettullah hoca diyerek hakiki din adamlarına hakaret eden arkadaşlar, unutmayın ki bu tür din yobazlarına hoca diyerek Peygamberimizede saygısızlık yaptığınızı unutmayınız. Bunada fırsat vermeyin.

Bunu yapanlar zaten fettullah soysuzunun elinde yetişmiş onun ya ekmeğini yemiş yada onun gibi dini duyguları kullanarak Allah'ın kötü amaçları için kullanarak geçinenlerdir.

Fettullah gülen gibilerin mekanı diğer tarafta bellidir, Allah görendir işitendir duyandır bilendir. Onun büyüklüğünü kendi emelleri için kötü amaçlar için kullananlara Allah'ın en büyük cezayı vermesi için dua ediyorum. Fettullah gibi dinsizlerin dini kullanmalarına Allah müsade etmedi ve o soysuzun her pisliğini açığa çıkarttı. Şükürler olsun ki Allah'ıma o tür insanları her zaman emellerine ulaşmadan durduruyor.

Ayrıca Allah hakiki din insanlarını vatan hayini yapmaz korur kollar ve kimsenin kötülük yapmasına izin vermez, peygamber efendimizin bile savaşta dişi kanadığında kanı yere akmamıştır.

Demekki fettullah gibi soysuz Allah yolunda değil ...

Fettullah gülenciler Allah'ın şerrinden korkunuz unutmayınız ki her kötülük yapan ve Allah'ı kötülük için kullanan kim olursa olsun cehennem onun ana vatanı olur, bu Kur'an da da belirtilmiştir.

Saygısızlık yaparak bir şeyler anlatmaya veya kendini savunmak isteyene kapım kapalıdır, saygılı ve adam gibi konuşacaksanız düşüncenizi belirtiniz. Saygısızlık yapmaya ve hakaret etme gibi hakkınız yok.
sen ilk önce yaşını söyle çünkü çocuk gibi yazıların var hiç birisi dogru degil kaynakların neresiyse hepside saçma sapan yazılar büyüde gel karşıma fethullah gülen dış ülkelerde islamiyeti yaymak için ugraşıyor türk okulları açılıyor türkçe yarışmalar yapılıyor daha çok şeyler var ama senin gibiler bunu anlayamaz sana peygamber efendimizin hadisinide yazıvereyim ( ahir zamanda güneşin dogdugu her yerde islamiyet yayılacak ) demişdir gerisini sen anla artık tabiki anlayabilirsen.arkadaşımız konu açıyor sen hemen fethullah gülene saldırıyorsun senin maksadın burda belli oluyor zaten.:sinir yönetici arkadaşlar bu konuyu kapatın lütfen

• Kahkaha
Ozan

Ozan

Admin
Bu kadar yeter arkadaşlar, siyasi konular zaten belli bir seviyede ise yasak. Bu konuda da bekledik ve yine ortada siyasi sloganlar atılmış olmasada, kimsenin birbirini kırmaması için konuyu kapatıyorum

iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...