bize diyene bakanne ve baba sizlere güzel bir haberim var nine ve dede oluyorsunuz ...daha siz çocuk peşindesinizz.. vay üçkağıtçılar sizi
ne 5. Torunu yav5. Torun geliyor bekleyin![]()
o zaman kendine yeni bi ev tut evlatyavv sizi ben huzur evine yerleştirmeyi düşünüyorum artık gelininiz istemiyor sizi![]()
sonra siz evde yalnız kalcaksınız zzzzzzzzzzzzzo zaman kendine yeni bi ev tut evlat

yavv sizi ben huzur evine yerleştirmeyi düşünüyorum artık gelininiz istemiyor sizi![]()

sonra siz evde yalnız kalcaksınız zzzzzzzzzzzzz![]()

sen eve geç geldiğinde alkolluydun ve gömleğindede ruz izi vardı kim temizledi sanıyon oo gömleği Hııo zaman kendine yeni bi ev tut evlat
kim kurtardı seni ve evliliğini kim sayğı duydu sana ....

sonra siz evde yalnız kalcaksınız zzzzzzzzzzzzz![]()

doğruları söylemedim diye oldu oo gömleği temizledim diee oldu aslında zamana bırakıp görmeni sağlaya bilirdim.. ama yapmadım
yazıklar olsun senın gıbı evlada
----------Eklendi @ 06:24:17 ---------- Yazıldı @ 06:24:01 ----------
![]()
rsmazan ramazan iftira bari atma hayırsız evlatzaten ne hayrını gördükki bu zamana kadarsen eve geç geldiğinde alkolluydun ve gömleğindede ruz izi vardı kim temizledi sanıyon oo gömleği Hııkim kurtardı seni ve evliliğini kim sayğı duydu sana ....
![]()
yok yanağındaydı o rujsen eve geç geldiğinde alkolluydun ve gömleğindede ruz izi vardı kim temizledi sanıyon oo gömleği Hııkim kurtardı seni ve evliliğini kim sayğı duydu sana ....
![]()

donunu hatıra olarakmı alıyonyaptınmı he söle tazmınat davası acıcam sana donun akadar almazsam