crazy_oruc
Üye
Bende kullandim oyundan cikma falan super. Adamlar tus olayini kaldirmis resmen

ama meegoyu bırakmasaydi çok şey kazanırdı.Ahh ... Ne güzel cihazdı Şu n9 nasıl beklemiştim çıkmasını Ama Tam alıcaktım desteğini kesiceğini açıkladı sonra soğudum telden ...![]()

bu özellik nokia ya özel değğilNokia'nın şu anda ev sevdiğim yanı navigasyon aleti olarak kullanmam![]()
bu özellik nokia ya özel değğil
ios,bada,android gibi güncel mobil işletim sistemleri ile internet bağlantısı olmadan navigasyon programları ile rahatça kullanılıyor.
n9 a gelince şekil itibarı ile çok güzel bir telefon fakat nokia shop ta 1 kere deniyim dedim işletim sistemine yabancı olduğum için ben beceremedim sandım telefonda takılmalar aşırı vardı görevliye sordum bozukmu diye yok dedi
belki bozuktu(ki büyük ihtimalle öyledir) yada başka sorunları vardı bilemem ama bu konuyu görünce yazma gereği duydum
sıfır cihaz niye takılsın yahu ben de ilk seferde üst yüzünde tuş olmadığı için zor kullandım sonradan anladım zaten yandan çekildiğini öyle kullanabildim ve gerçekten akıcıydı
Ben teknosa da incelemistim bayagi bir multitaskingini denedim..icini bir teshir cihazi olmasina ragmen iyi doldurmuslardi ben de 25 tane actim uygulama oyun karisik banamisin demedi ama mecbur benim olmadigi icin asiri kurcalayamadim..bir sonraki gidisimde kaldirmislardi telefonu..
gören sanacak hayatında hiç telefon kullanmamış
ama o kenardan çekişi uygulamalar arası geçiş gerçekten mükemmel bi kullanım kolaylığı sağlıyor.
ben ilk bayağı zorlandım tuş falan yok oraya buraya basıyorum menü gelmiyorgören sanacak hayatında hiç telefon kullanmamış
ama o kenardan çekişi uygulamalar arası geçiş gerçekten mükemmel bi kullanım kolaylığı sağlıyor.

Tabii arayüzü müthiş kullanışlı![]()