jackalx_06
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hem yeni yaşın hemde yeni dükkanın hayırlı olsun...
Hakan Yeni yaşının Saglık,Mutluluk ve Huzur getirmesi dilegiyle.Dükkanın hayırlı olsun.Hayırlı kazançlar nasip etsin Allah.
Mutlu ve sağlıklı nice yıllar dilerim Hakan
doğum günün kutlu olsun...dükkan hayırlı olsun bol kazançlar getirsin...ve çok geçmiş olsun..Allah şifa versin...
Böbreklerin için üzüldüm tez zamanda ıyılesırsın umarım Hakan,yeni ekmek kapın hayırlı olsun Allah bereket versin sevindikHa bu arada iyi ki doğdun
Öncelikle doğum günün kutlu olsun abiHastalığın için de geçmiş olsun Allah yardımcın olsun Dükkan için de hayırlı olsun
geçmi$ olsun
dogum gunun kutlu olsun allah saglikli huzurlu sevdiklerinle uzun bir omur nasiip etsin
ayrica dukkanin da hayirli ugurlu olsun allah helal bereketli kazanç nasiip etsin insallah
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu mesut yıllara iyiki doğdun Hakan ayrıca çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olursun İnşallah dükkanda hayırlı olsun artık telefonları senden alırız
Salih Baba™;1792447' Alıntı:Öncelikle yeni yaşın kutlu olsun...Yeni işindede Allah başarı versin.....
Sevdiklerinle nice mutlu seneler diliyorum. Dükkanın da hayırlı olsun, Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Rahatsızlığın için de geçmiş olsun diyorum, Allah şifa versin.
gecmiş olsun,kutlu olsun,hayırlı olsun ...
DiaBLoS™;1792681' Alıntı:Nice yıllar diliyorum öncelikle Hakanım ..
Allah hayırlı kazançlar ve işler nasip eğlesin inşallah..
Hadi rast gelsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?