lgkg300
Üye
-
Konu Sahibi
-
konumuz var kardeşim oraya yazabilirsin
http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-sohbet-cafe-c/hayirli-cumalar-370062.html
evet hadisi şerif peygamber efendimizin söyledikleridir. fakat hadisi serifler peygamber efendimizin vefat edince toplanıp bir araya getirilmiştir.yoksa aksi halde Kuranı Kerime dahil edilip kargaşalık çıkablirdi.sahabilerde bildiği ve kesin emin oldugu hadisi seriflerini (kesin eminlik: başka sahabeler ile bir araya gelip aynı seyleri söylemek) yazmıslardır. Anlatabildim miMersi... Ya bak Imami Gazali demisken ben anlamiyorum bu durumu. Bir hadisi serif Peygamber efendimizin sozleri degil mi? Imani Gazali kimdir?
Müslüman sarhoş olmamalıdır .eger ışmız alkolıklere kaldıysa bılmemben sizlere birşey sormak istiyorum imam " Müslümanların sarhoşu bile Allah diye nara atarken bu Müslümanların sırtı yere gelmez" şeklinde bir cümle kurdu bu söylem ne kadar doğrudur ?
tam olarak söyleme amacı neydi onu da anlamadım zaten durup dururken söyledi Miraç kandilinden bahsederken.
Müslüman sarhoş olmamalıdır .eger ışmız alkolıklere kaldıysa bılmem
sarhoşlukta şuur yerinde değil Müslümanlıkta bunun olması haram zaten doğru. ama iyi niyetle söyledi sanırım yanlış kelimeler kurmuş olsa bile[ENGİN];4829461' Alıntı:pek doğru sayılmaz ALLAH C.C.saf bir şuurla zikretmek başkadır.haram olan bir şeyi içipte zikretmek başkadır.
o şekilde nasıl zikredecegide meçhul..[ENGİN];4829461' Alıntı:pek doğru sayılmaz ALLAH C.C.saf bir şuurla zikretmek başkadır.haram olan bir şeyi içipte zikretmek başkadır.
gereksiz bi söylem olmusş
tam olarak söyleme amacı neydi onu da anlamadım zaten durup dururken söyledi Miraç kandilinden bahsederken.
en güzel yasinCuma gunu okumacak belirli bir dua varmi? Ozel gunu gunune?
mealini mi okuyacaksınSu an pek zamanim yok ama.. Turkceden okusak olurmu? Yoksa illa arapca mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?