bugün çok kötüyüm..moralim çok bozuk:(:(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
bugün çok kötüyüm..moralim çok bozuk:(:(:(
aslında iyi olmam lazım...grafikerlik kursuna yazılmak için kaydolmuştum ve alım sınavım bugün..hayata yeni bir adım daha atıyorum ama ailevi sorunlardan dolayı moralım çok çok çok bozuk.....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

--------------- Ekleme ---------------

lütfen sorunun ne olduğunu sormayın..paylaşacak kadar güvendiğim yakınım olmadığı için(şu anda yakınımda değil) sizinle paylaşmak istedim

jöly

Üye
sorunun her neyse umarım en kısa zamanda halledersin...

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
inşallah sorununu en kısa zamanda halledersin

dreamnurse

dreamnurse

Üye
üzülme bu dünyada her şeyin bi çaresi vardır ayrıca dertler paylaşarak azalır unutma bunu:) umarım sınavın çok iyi geçer ve sorunlarını bir an önce çözersin olmazsada üzülme eminim ki hayatta karşına daha bir çok fırsat çıkıcaktır :10numara:

xkadir61

xkadir61

Üye
bende çok çektim alilevi sorunlardan. umarım herşey düzelir.

tuba.dmn

Üye
ailewi sorunları 8 senedir çekiyorum çekmeye de dewam edicem gibi duruyo ama üzülme herşey geçiyo zmn la:) umarım sende sorunlarını çözersin

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
sorunun her neyse umarım en kısa zamanda halledersin...
sağol

inşallah sorununu en kısa zamanda halledersin
hallettim sayılır:)

üzülme bu dünyada her şeyin bi çaresi vardır ayrıca dertler paylaşarak azalır unutma bunu:) umarım sınavın çok iyi geçer ve sorunlarını bir an önce çözersin olmazsada üzülme eminim ki hayatta karşına daha bir çok fırsat çıkıcaktır :10numara:
ailevi sorunlar bence en kolay çözülen ve en çok acıtanlardır....sınavı da geçtim..95:)

bende çok çektim alilevi sorunlardan. umarım herşey düzelir.
düzeldi:)gibi

ailewi sorunları 8 senedir çekiyorum çekmeye de dewam edicem gibi duruyo ama üzülme herşey geçiyo zmn la:) umarım sende sorunlarını çözersin
herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim iyiki varsınız

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Düzelmesine sevindim.
Sınav için de tebrikler...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
Düzelmesine sevindim.
Sınav için de tebrikler...
sağol canım..sen az çok tahmin etmişsindir ne olduğunu...sana msn adresi açtırdığımda anlattığım konu!...

sınav...evet korkuyordum ama abartmışım biraz...

Solamente

Üye
hadi gözün aydın canım benim dilediğin herşeyin gerçekleşmesi ümidiyle :) Allah gönlüne göre versin

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
sınav için tebrikler

jöly

Üye
sınavını geçmene ve sorununu halletmene çok sevindim...dilerim hayatında istediğin her güzellik senin olur...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tebrikler. Allah her konuda her daim yardımcınız olsun.

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Senden değerli bir şey yok Dünya'da o yüzden hiçbir şey (tam anlamıyla hiç bir şey) moralini bozmana değmez ;)
Sınacdaki başarından dolayı kutlarım :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt