Bugün Çok Kötüyüm Lütfen Benimle Dertleşin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Çok Kötüyüm Lütfen Benimle Dertleşin
Öncelikle herkese merhaba.
Başlıkta da söylediğim gibi bugün benim için çok kötü bir gün ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum.Okul hayatımdan da pek bir beklentim kalmadı artık.Aslında 1 yıl önce bugün değişmeye başlamıştı hayatım.O beni terk ettiğinden beri,2010'un Nisan 10'undan beri,kuzenim aramızdan ayrıldığından beri gerçekten neşeyle güldüğümü hiç hatırlamıyorum.Aradan 1 yıl geçti ama onun gülüşü hala kulaklarımda yankılanıyor sanki.
Benim bir kardeşim yok.Ailenin tek çocuğuyum kardeşlik duygusunu çok iyi bilmezdim ama o bana kardeşliğin,ne demek olduğunu öğretmişti.Şimdi ise o duyguyu tekrar kaybettim.Artık bir daha ne kardeşim olur ne de yakın bir dostum.
Unutmaya çalışıyorum ama unutamıyorum.
YGS sınavında bile onu düşündüm ben.O Madrid'de yaşıyordu YGS,LYS gibi dertleri yoktu istediği üniversiteyi 11. sınıftan garantilemiş sayılırdı.Eğer başına olağanüstü birşey gelmezse tabi.Benimle dalga geçiyordu Türkiye'deki üniversite sınavlarının basit olduğunu söylüyordu.Sınava girip seni geçeceğim diyordu ama nasip olmadı.
Şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum önümde bir sınav daha var girmemeyi bile düşünüyorum.Ders çalışamıyorum çünkü.Kendimi toplayamıyorum.
Başınızı ağrıttıysam özür dilerim.Içimi döküp rahatlamak istedim sadece ama olmuyor...

paradox07

paradox07

Üye
Terketti dediğin kişi sevgilin mi yoksa kardeş gibi gördüğün kankan falan mi??bu arada hangi lise,yani meslek mi düz mu?bir de bölüm ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt