, WP7'den pek umutlu değilim tercih edilmeyecek gibi duruyor. MeeGo ise çok yeni ne olacağı belirsiz, bir tek telefonla kalması iyi olmaz. Daha çok telefonda kullanılması lazım.
) yine Android alırdım.Symbian kendini geliştirmediği için yavaş ve hantal kaldı ötekilere göre (Anna ile hız konusunda bayağı iyileşme var hakkını yemeyelim ama yeterli değil). iOs aşırı kapalı bir sistem ve doğru düzgün bir ev ekranı bile yok. iTunes bağımlısı olmak istemiyorum. BlackBerry ? Tuşlu telefon devri ölmedi mi yav, WP7'den pek umutlu değilim tercih edilmeyecek gibi duruyor. MeeGo ise çok yeni ne olacağı belirsiz, bir tek telefonla kalması iyi olmaz. Daha çok telefonda kullanılması lazım.
O yüzden bugün gidip tel alma imkanım olsaydı (olsa bile 3. teli almazdım 2 tane neyime yetmeyecek ama) yine Android alırdım.

Symbian kendini geliştirmediği için yavaş ve hantal kaldı ötekilere göre (Anna ile hız konusunda bayağı iyileşme var hakkını yemeyelim ama yeterli değil). iOs aşırı kapalı bir sistem ve doğru düzgün bir ev ekranı bile yok. iTunes bağımlısı olmak istemiyorum. BlackBerry ? Tuşlu telefon devri ölmedi mi yav, WP7'den pek umutlu değilim tercih edilmeyecek gibi duruyor. MeeGo ise çok yeni ne olacağı belirsiz, bir tek telefonla kalması iyi olmaz. Daha çok telefonda kullanılması lazım.
O yüzden bugün gidip tel alma imkanım olsaydı (olsa bile 3. teli almazdım 2 tane neyime yetmeyecek ama) yine Android alırdım.

bada os ve blackberry os %0![]()

forumda iş adamı yok. Ondandır
Bada''ya gelince sebebini bilmiyorum. Gerçi 2.0 gelecek ama![]()

Bilgisayarda bile var.![]()

Yine Symbian derdim

İkinci oy kullanma hakkımız var mıYine Symbian derdim
![]()
![]()

Symbian'ın böyle oylara çok ihtiyacı var.![]()