Bugün Cep Telefonu Alsanız Hangi İşletim Sistemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Handi İşletim Sistemi ?

• Kullanılan toplam oy
    83
nexpow

nexpow

Üye
symbian seviliyodu android ios cıktı çok fazla kişi symbianı bıraktı android 1, oldu demekki en sevilen tercih edilen en iyisidir kullandım linux olarak kullandım pardusu kullandım neyse boşver sen dedigin olsun

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
androiden gerisi yalan :pro:

Ocean258

Ocean258

Üye
ANDROİD onumuzdeki uzun surede boyle gıdıcek gıbı gozukuyor bozmazlarsa bu cızgısını

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
38 oy :oke: android

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
en yakın rakibi neredeyse 3 e katladı :D

nonamex

Üye
Symbian kendini geliştirmediği için yavaş ve hantal kaldı ötekilere göre (Anna ile hız konusunda bayağı iyileşme var hakkını yemeyelim ama yeterli değil). iOs aşırı kapalı bir sistem ve doğru düzgün bir ev ekranı bile yok. iTunes bağımlısı olmak istemiyorum. BlackBerry ? Tuşlu telefon devri ölmedi mi yav :ehe , WP7'den pek umutlu değilim tercih edilmeyecek gibi duruyor. MeeGo ise çok yeni ne olacağı belirsiz, bir tek telefonla kalması iyi olmaz. Daha çok telefonda kullanılması lazım.

O yüzden bugün gidip tel alma imkanım olsaydı (olsa bile 3. teli almazdım 2 tane neyime yetmeyecek ama :ehe ) yine Android alırdım.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Symbian kendini geliştirmediği için yavaş ve hantal kaldı ötekilere göre (Anna ile hız konusunda bayağı iyileşme var hakkını yemeyelim ama yeterli değil). iOs aşırı kapalı bir sistem ve doğru düzgün bir ev ekranı bile yok. iTunes bağımlısı olmak istemiyorum. BlackBerry ? Tuşlu telefon devri ölmedi mi yav :ehe , WP7'den pek umutlu değilim tercih edilmeyecek gibi duruyor. MeeGo ise çok yeni ne olacağı belirsiz, bir tek telefonla kalması iyi olmaz. Daha çok telefonda kullanılması lazım.

O yüzden bugün gidip tel alma imkanım olsaydı (olsa bile 3. teli almazdım 2 tane neyime yetmeyecek ama :ehe ) yine Android alırdım.

android <3 :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

hangi telefonu alırdın? :ehe

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
bada os ve blackberry os %0 :D