Bugün Cep Telefonu Alsanız Hangi İşletim Sistemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Handi İşletim Sistemi ?

• Kullanılan toplam oy
    83
nexpow

nexpow

Üye
daha iyisi çıkana kadar android (L) biz symbiancılar gibi fanatik degiliz adamın biri symbian bölümüne konu açmış adamın avatarı androd diye birii şu yorumu yazmış sen nokia sattın yardım etmicem diye :):d::d::d:

hoss

hoss

Üye
android:oke:

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
herkes anlamıştır umarım androidin üstünlüğünü :D

emreilhans

emreilhans

Üye
Ios <3<3

salih1906baba

salih1906baba

Üye
android akarr :oke:

nexpow

nexpow

Üye
ios güzel fakat ıphonenin telefonları pahalı ne gerek varki insan enfazla 1 senede sıkılıyo telefonundan

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
34 oy android e :oha: :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
valla daha kullanılmadan android hariç diğerlerini MeeGo geçti fakat herkesin iyisi farklı burda neye göre kıstas alıyoruz özgürlüğü mü uygulama sayısı mı arayüz mü ne ona göre bir kıstas alınırsa daha mantıklı olur

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
hepsi :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İşletim Sistemine takan tiplerden değilim. Ama Blackberry Os hariç hepsini severek kullanabilirim.

Uruloki

Uruloki

Üye
o zaman hepsiyse en iyi MeeGo çıkar uygulama sayısı şuan süper hız süper sonra yapılabileciğin şeyler sınırsız arayüzde süper e daha ne o zaman

nexpow

nexpow

Üye
o zaman hepsiyse en iyi MeeGo çıkar uygulama sayısı şuan süper hız süper sonra yapılabileciğin şeyler sınırsız arayüzde süper e daha ne o zaman

işte herkezin zevki farklı burdada amaç en sevilen en iyisini bulmak zaten sen daha telefon cıkmadan kullanmadan en iyisi MeeGo n9 diyosun daha kullanmadan ya kötüse nerden bilcen

Uruloki

Uruloki

Üye
N9 demedim ayrıca madem herkesin zevki farklı en iyisi android diyemezsiniz eğer kıstaslar bunlarsa gerçeklerde bunlar o zaman değil mi uygulama her türlü fazla hız mı süper arayüz isterseniz N9 harmattan da kalmayın meego nun standart tablet arayüzü videolarına bakın benim demek istediğim senin de yazdığın en sevilen android olur ama en iyisi olamaz

nexpow

nexpow

Üye
yaw en cok sevilen en iyisidir bu ayrıda dostum kullanmadan böyyle deme 5800 ne hayallerle aldık ama fos cıktı yalanmı bak n8 almışsın 1 milyara seni tatmin etmiyor şuan o yüzden meego diyosun beklemek en iyisidir

Uruloki

Uruloki

Üye
tatmin etmemekle ne alakası var o da duracak yanımda onuda kullanmaya devam edicek ayrıca en çok sevilen en iyisi değildir e o zaman symbian örneğini veriyim zamanında neydi çok seviyorlardı ki N9 sistemi linux ki linux kullanmadığın belli kullansan android ne dersin