OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi 'İsmet'' Alıntı: Meego'da Symbianı geçmiş Napcaz Genişletmek için tıkla ... bu saatler meegocuların saati demekki
'İsmet'' Alıntı: Meego'da Symbianı geçmiş Napcaz Genişletmek için tıkla ... bu saatler meegocuların saati demekki
pRime. Üye 'İsmet'' Alıntı: Bende Symbian diyorum vazgeçemem Genişletmek için tıkla ... Ben de symbiancıyım fakat meego çok süper.
'İsmet'' Alıntı: Bende Symbian diyorum vazgeçemem Genişletmek için tıkla ... Ben de symbiancıyım fakat meego çok süper.
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi arthur09prime' Alıntı: Ben de symbiancıyım fakat meego çok süper. Genişletmek için tıkla ... N85& E52& N8& 3GS telefonlar symbiancıyım diye bağırıyor zaten
arthur09prime' Alıntı: Ben de symbiancıyım fakat meego çok süper. Genişletmek için tıkla ... N85& E52& N8& 3GS telefonlar symbiancıyım diye bağırıyor zaten
Uruloki Üye valla dünyada pc olsun mobil olsun tablet olsun linux u geçecek bir işletim sistemi yok arayüzü hızları cihazı yormamaları onları süper kılıyor
valla dünyada pc olsun mobil olsun tablet olsun linux u geçecek bir işletim sistemi yok arayüzü hızları cihazı yormamaları onları süper kılıyor
PureFood Üye Oguzc@N' Alıntı: N85& E52& N8& 3GS telefonlar symbiancıyım diye bağırıyor zaten Genişletmek için tıkla ...
Oguzc@N' Alıntı: N85& E52& N8& 3GS telefonlar symbiancıyım diye bağırıyor zaten Genişletmek için tıkla ...
pRime. Üye Oguzc@N' Alıntı: N85& E52& N8& 3GS telefonlar symbiancıyım diye bağırıyor zaten Genişletmek için tıkla ... Memnunum dostum, sorunum da yok ama bunlar son symbianlı telefonlarım. Bundan sonra MeeGo.
Oguzc@N' Alıntı: N85& E52& N8& 3GS telefonlar symbiancıyım diye bağırıyor zaten Genişletmek için tıkla ... Memnunum dostum, sorunum da yok ama bunlar son symbianlı telefonlarım. Bundan sonra MeeGo.
xserhatx Üye Android hakında bilgi verirmisiniz ? mesela android bir proğram bütün aandroidli telefonda çalışırmı ?
Android hakında bilgi verirmisiniz ? mesela android bir proğram bütün aandroidli telefonda çalışırmı ?
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi mertolozzi' Alıntı: İos ya da Android Genişletmek için tıkla ... Uruloki' Alıntı: valla dünyada pc olsun mobil olsun tablet olsun linux u geçecek bir işletim sistemi yok arayüzü hızları cihazı yormamaları onları süper kılıyor Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 21:16:40 ---------- Yazıldı @ 21:16:22 ---------- xserhatx' Alıntı: Android hakında bilgi verirmisiniz ? mesela android bir proğram bütün aandroidli telefonda çalışırmı ? Genişletmek için tıkla ... %95
mertolozzi' Alıntı: İos ya da Android Genişletmek için tıkla ... Uruloki' Alıntı: valla dünyada pc olsun mobil olsun tablet olsun linux u geçecek bir işletim sistemi yok arayüzü hızları cihazı yormamaları onları süper kılıyor Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 21:16:40 ---------- Yazıldı @ 21:16:22 ---------- xserhatx' Alıntı: Android hakında bilgi verirmisiniz ? mesela android bir proğram bütün aandroidli telefonda çalışırmı ? Genişletmek için tıkla ... %95
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi xserhatx' Alıntı: saol lg optimus me p350 alcam sence güzelmi ? Genişletmek için tıkla ... güzel fiyatıda uygun hem androidli hemde
xserhatx' Alıntı: saol lg optimus me p350 alcam sence güzelmi ? Genişletmek için tıkla ... güzel fiyatıda uygun hem androidli hemde
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Burak' Alıntı: android öne gecmıs. Durum 5-3 Genişletmek için tıkla ... aman Allah ım çok doğal bişi bu
Burak' Alıntı: android öne gecmıs. Durum 5-3 Genişletmek için tıkla ... aman Allah ım çok doğal bişi bu
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Burak' Alıntı: görürsünüz olum siz Genişletmek için tıkla ... topla adamlarını