bugün başıma gelen trajikomik olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
bugün başıma gelen trajikomik olay
Okuldan bi konferans için 7 arkadaşımla beraber okuldan çıktık. Gittik konferansa falan neyse, dönerken tramvaydayız, emo mu desem anlamadım çok tipsiz bi insan vardı, ben ona bakarken o da ona baktığımı gördü. Tabi trafik çok kalabalık, tramvayın kapılarını açtılar isteyen insin diye. İndik biz de, ben arkadaşlarımdan bir metre kadar önde yürüyordum. Tramvayda gördüğüm o mahluğu tekrar gördüm. Galiba biraz sinirli bi mahlukmuş, ne bakıyon lan falan dedi, ben de takmadım tabi :ehe gerçekten sorunlu olacak ki yanıma kadar geldi :kop2: ben koptum tabi o an, keşke vurmaya kalksaydi falan dedim:D neyse bunu aldılar başımdan falan :ağlarım: bizimkiler çok üzüldü, keşke ayırmasalardı dalardık falan dediler :ehe

Anlattım mutlu oldum :ehe

yani: gençlik bitmiş, bi baktık diye dayak yemeye çalışıyorlar :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Döner bıçaklariyla dalalim abi :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Abi ben olsam direk dinlemeden dalardım madem dayak yemek istiyo canı döverdim zaten gıcığım var öyle tiplere :d:

Eykul

Eykul

Üye
Ayip ayip onlarda kul sonuctaa...

Bende gicik oluyorum ama mal mal bakan mallara :D

__xXx__

__xXx__

Üye
la olm sen onlara insan mi diyon ne bakiyon lan der demez ağzına cakman lazımdı acimican öylesine

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Eykul

Eykul

Üye
Ne bu siddet bu celal!

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
"olm bak git" diyecektin, sonra dalacaktın :ehe

atoubo

atoubo

Üye
Notelerde ışıksızımmm katıksızımmm :D :D :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
:d:

Eykul

Eykul

Üye
Hic bir sebebiniz gecerli degil :D biraz daha dusunun belki mantikli bir sebeb bulursunuz :D bende bazen birilerini dovesim geliyor ama madmazel e yakismayan bir hareket...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
metroda koyun gibi bakiyorlar basimi ceviyorum soyle uctan bakiyorum gene bakiyor hey allam ya

__xXx__

__xXx__

Üye
Hic bir sebebiniz gecerli degil :D biraz daha dusunun belki mantikli bir sebeb bulursunuz :D bende bazen birilerini dovesim geliyor ama madmazel e yakismayan bir hareket...

canım sen madmazelsın sana yakışmaz ben zamanında hem güreşle hem boksla uğraştim refleks olarak dövüyorum
ayrıca ülkemiz tipi kayık beyni yerine kafasında saç taşıyan insan görünümlü hayvan desem hayvanlara ayıp olacak değişik mahluklardan temizleniyor öyle tipli dovduklerimi sonradan görmedim hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...