Bugün 17 Şubat Dünya Kediler Günü :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
kedi nankördür daha iyi yemek bulsun seni anında satar o yüzden köpek besleyin:D

minoo

minoo

Üye
İnsandan daha nankör bir canlı tanımadım ben. Onu ne yapacağız?

greenmile

greenmile

Üye
seçimlerin yanlış o zaman

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kedi nankör değil asildir. Bir kişiliği, karakteri vardır.
Nasıl ki siz, size maaş vermesine rağmen sizi itip kakan birisinin yanında çalışmazsanız kedileri de köpekler gibi sadece mama vermekle kandıramazsınız. Gönüllerini hoş tutmanız gerekir kedilerin. O istemediği zaman zorla mıncıklamaya kalkarsan pençeyi yersin! O huzurlu huzurlu otururken onu rahatsız edersen pençeyi yersin. Ona kölenmişcesine istediğin gibi davranamazsın!..
Sonra da kalkıp da nankör diyemezsin kediye.
Kedinin ancak ev arkadaşı olabilirsiniz.

Zira bir köpeğin sahibi olabilirsiniz ama bir kedinin sahibi asla!..

• Beğen
Tepkiler: anılbaran ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasıl ki siz, size maaş vermesine rağmen sizi itip kakan birisinin yanında çalışmazsanız kedileri de köpekler gibi sadece mama vermekle kandıramazsınız. Gönüllerini hoş tutmanız gerekir kedilerin. O istemediği zaman zorla mıncıklamaya kalkarsan pençeyi yersin! O huzurlu huzurlu otururken onu rahatsız edersen pençeyi yersin. Ona kölenmişcesine istediğin gibi davranamazsın!..

İstediğim zaman sevebileceğim bir kedi var mı bari :D

greenmile

greenmile

Üye

evin kirasına ortak olacaksa neden olmasın

greenmile

greenmile

Üye
Yok :D Ama sevilmeyi çok seven cinsler var :D İran kedileri mesela...Çocuğun olduğunda da kiraya ortak olsun mu diyeceksin?
İstemiyorsan doğurma, istemiyorsan besleme...
Ama besliyorsan da şartlarını kabul etmemezlik etme...

Besleyen zaten şartlarını kabul edip besliyor ona sözümüz olmadı,sadece genel bir görüş var nankörlükle ilgili ki bende böyle olduğunu düşünüyorum.Birde diğer canlılara haksızlık olmasın,onları da kutlayalım:)

minoo

minoo

Üye
Kedi gibi var mi yahu :) Candir onlar can. Anneee bana kedi al somuru:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kedi besleyen varsa bilir en iyisi erkek kedidir büyüyene kadar rahat rahat oyun oynayabilirsin büyüyünce doğurma derdi yok dışarı sal acıkana kadar gelmez yada donana kadar dişi kedi ise tam tersi hem çoğalıyor hem dışarı çıkaramiyorsun bıraktığın gibi geri geliyor tam bir baş belası atmayada kıyamıyorsun siz siz olun dişi kedi beslemeyin

futbol123

futbol123

Üye
Kediler hain falan değildir bunlar cahil insanların uydurduğu birşeydir.
Kediler asidir.İstediği zaman gelir yanına ben yanıma aldığım zaman kaçar Kendi isteyince gelir.
kişilikleri vardır Ata abinin dediği gibi

Hasan

Üye
Kedileri rahat bırakmak gerek eğer eve alıştırırsaniz kedi artık alışkanlık yapar hep içerde durmak ister ben de kedi besliyorum ama dışarda tabii arada sırada alırım içeriye ha bi de artık kediler güzel yemeklere alıştı yemek seçiyorlar:)

Mesala bizde bi tane kedi vardı dişi kedi eve başka kedi sokmuyo köpekler bile havlayamıyor kediye!

Bence kedilerin doğasını bozmamak gerek:oke:

SHS

SHS

Üye
:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...