jantlar hiç olmamıs yaa![]()
nie ki kardeş
Evet Dogana Katılıyorum Jantların Parlaklık Kontrast Ayarlarıyla Oynarsan Belki Daha İi Sonuş Elde Edebilirsin
bana göre olmamıs daha yolun basındasın dvm et bende beklerim sanal mod. çalısmama
http://www.maxicep.com/motorlu-tasi...cus-dqn-d-sinq-farkiyla-sanal-mod-194836.html
dogru dediğin ama bana göre böyle daha bi çekiçi oldu jantlar kendini daha net gösteriyo
--------------- Ekleme ---------------
allah nasip ederse dewam edecem
[ı]et tabi yeteneğin varsa allah kolaylık versin şimdiden[/ı]
manyaxs olmus![]()

en azından arabaların markasını bilecek kadar yetenegim war photosopu bilecek kadar olmasada
Arkadalar güzel olmuşama yei bir tartışma başlatmayalm
![]()
en azından arabaların markasını bilecek kadar yetenegim war photosopu bilecek kadar olmasada
Arkadalar güzel olmuşama yei bir tartışma başlatmayalm
![]()
yok kardeş bizimkisi bana göre arkadaşca bi muhabbet uyardıgın için teşekkürler
kardes sen arabaya hiçbişe yapmamıssın sadece celık jant oda celıkmı bellı dııl bi yanlara kayıt cek one arkaya alt tampon rguzel bi rüzgarlık yap arkaya sonra camlara film farları değiş sonra dekı ben modifiye yaptım bole hıc olmamıs iç modifiyeyide saymadım haaa

ndn elestirileri kabul etmiosun dediği herşey doğru arladasın kabul et artık bunuKARDEŞ KONUNUN BAŞLIGINI ÖNCE Bİ OKUSAYDIN FAZLA BİŞİY OLMASADA DİYE YAZIYO YUKARIDA AYRICA DİKKATLİ BAK ARABANIN ORJİNELİNDE YANİ PHOTOSHOPSUZ HALİNDE ÖNDE KARLIK ARKADA KARLIK CAM FİLMİ MEVCUT ZATEN ÖNCE DİKKAT Sonra yorum![]()
ndn elestirileri kabul etmiosun dediği herşey doğru arladasın kabul et artık bunu