buda benim sanal ve gerçekle karışık modifiyem fazla bişiy olamasada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
buda benim sanal ve gerçekle karışık modifiyem fazla bişiy olamasada
yasısı gerçek yarısı sahte

Doğan

Üye
jantlar hiç olmamıs yaa :S

rbatu

Üye
Evet Dogana Katılıyorum Jantların Parlaklık Kontrast Ayarlarıyla Oynarsan Belki Daha İi Sonuş Elde Edebilirsin

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
Evet Dogana Katılıyorum Jantların Parlaklık Kontrast Ayarlarıyla Oynarsan Belki Daha İi Sonuş Elde Edebilirsin

dogru dediğin ama bana göre böyle daha bi çekiçi oldu jantlar kendini daha net gösteriyo

--------------- Ekleme ---------------

bana göre olmamıs daha yolun basındasın dvm et bende beklerim sanal mod. çalısmama

http://www.maxicep.com/motorlu-tasi...cus-dqn-d-sinq-farkiyla-sanal-mod-194836.html

allah nasip ederse dewam edecem

Doğan

Üye
dogru dediğin ama bana göre böyle daha bi çekiçi oldu jantlar kendini daha net gösteriyo

--------------- Ekleme ---------------

allah nasip ederse dewam edecem

et tabi yeteneğin varsa ALLAh kolaylık versin şimdiden

tsek05

tsek05

Üye
manyaxs olmus :ehe

corchy

corchy

Üye
kardes sen arabaya hiçbişe yapmamıssın sadece celık jant oda celıkmı bellı dııl bi yanlara kayıt cek one arkaya alt tampon rguzel bi rüzgarlık yap arkaya sonra camlara film farları değiş sonra dekı ben modifiye yaptım bole hıc olmamıs iç modifiyeyide saymadım haaa

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
kardes sen arabaya hiçbişe yapmamıssın sadece celık jant oda celıkmı bellı dııl bi yanlara kayıt cek one arkaya alt tampon rguzel bi rüzgarlık yap arkaya sonra camlara film farları değiş sonra dekı ben modifiye yaptım bole hıc olmamıs iç modifiyeyide saymadım haaa

KARDEŞ KONUNUN BAŞLIGINI ÖNCE Bİ OKUSAYDIN FAZLA BİŞİY OLMASADA DİYE YAZIYO YUKARIDA AYRICA DİKKATLİ BAK ARABANIN ORJİNELİNDE YANİ PHOTOSHOPSUZ HALİNDE ÖNDE KARLIK ARKADA KARLIK CAM FİLMİ MEVCUT ZATEN ÖNCE DİKKAT Sonra yorum:nono::nono:

Doğan

Üye
KARDEŞ KONUNUN BAŞLIGINI ÖNCE Bİ OKUSAYDIN FAZLA BİŞİY OLMASADA DİYE YAZIYO YUKARIDA AYRICA DİKKATLİ BAK ARABANIN ORJİNELİNDE YANİ PHOTOSHOPSUZ HALİNDE ÖNDE KARLIK ARKADA KARLIK CAM FİLMİ MEVCUT ZATEN ÖNCE DİKKAT Sonra yorum:nono::nono:
ndn elestirileri kabul etmiosun dediği herşey doğru arladasın kabul et artık bunu

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
    Konu Sahibi
ndn elestirileri kabul etmiosun dediği herşey doğru arladasın kabul et artık bunu

arkadaş seninle konuşmaya we tartışmaya son werdigimi hatırlıyorum aam sen anlamıyosun bunu galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt