cihan10
Üye
buda benim kehanetim

imdide ben bir kehanette bulunacağım
zarttara zurttara tarihinde zurttaa zurttaralar ile kurttara kurttaralar arasında savaş çıkacak
savaşın galibi kurttara kurttaralar olucak ....
bu yazdığım komik değilmi..................
ama en azından saçma değil yani komik bir tarafı var
arkadaşlar yok maya takvimiymiş yok foton moton kuşağıymış yok 2012 y miş yok ufolarmış yok uzaylılarmış inanmayın bunlara hepsi yalan
koza bir yalan
bugünkü teknoloji 2000 ışıkyılı uzaklıktaki bir yıldızın sıcaklığını ölçebiliyorda her gün bir yerlerde ortaya çıkan ufoları tespit edemiyo.sizce bu mantıklımı
ufo görüntülerine bir bakın hepsi silik ne olduğu belli olmayan görüntüler...
cep telefonunuzu video kaydediciyi açın gece sokak lambasına doğru tutun ve telefonu sallayarak kayıt yapın ha bu aradada konuşun yaklaşıyorlar hareket ediyorlar diye falan alın size ufo
ertesi gün bütün haber kanalarında keyifle izleyin ufoymuş hahahahahhahaha
yalan bunların hepsi yalan

imdide ben bir kehanette bulunacağım
zarttara zurttara tarihinde zurttaa zurttaralar ile kurttara kurttaralar arasında savaş çıkacak
savaşın galibi kurttara kurttaralar olucak ....
bu yazdığım komik değilmi..................
ama en azından saçma değil yani komik bir tarafı var
arkadaşlar yok maya takvimiymiş yok foton moton kuşağıymış yok 2012 y miş yok ufolarmış yok uzaylılarmış inanmayın bunlara hepsi yalan
koza bir yalan
bugünkü teknoloji 2000 ışıkyılı uzaklıktaki bir yıldızın sıcaklığını ölçebiliyorda her gün bir yerlerde ortaya çıkan ufoları tespit edemiyo.sizce bu mantıklımı
ufo görüntülerine bir bakın hepsi silik ne olduğu belli olmayan görüntüler...
cep telefonunuzu video kaydediciyi açın gece sokak lambasına doğru tutun ve telefonu sallayarak kayıt yapın ha bu aradada konuşun yaklaşıyorlar hareket ediyorlar diye falan alın size ufo
ertesi gün bütün haber kanalarında keyifle izleyin ufoymuş hahahahahhahaha
yalan bunların hepsi yalan