Buda benden olsun. Iphone 4 , 3gs ,3g ios 4.0.1 jailbreak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senddev

Üye
kardeş ben 4.0.1 yukledım jeılbreak yaptım ama sonra telefona bır haller oldu cydia dahı açılmadı yenıden restore ettım ama bu seferde açılmıyor onun yerıne normal sayfa çıkyor yaa cıhazımın versıyonunu yukselttım yardımcı olun bu konuda yaaa şımdı hıç bir işime yaramaz iphone

THuND3R88

Üye
walla kardeş allah razı olsun senden coğu kişi sitenin doğru adını bile yazamamıs:D neyse cok saol ginede

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yurtdışı için nasıl yaptın anlatırsan diğer arkadaşlara yardımın dokunur.

zkorol

Üye
çok teşekkür ederim, günlerdir ipsw dosyası arayıp duruyordum. Ayrıca saatlerimi alıyordur.
Bu sefer çok kolay oldu.

Revengeful

Emekli Yönetici
Bunu yaptıktan sonra unlock falan yapmama gerek yok değilmi ? Unlock telefonu aktifleştirmek içindi galiba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet unlock yapmana gerek yok.gerekirse repo666 ya müracaat edersin.

rapege

rapege

Üye
kardeş ben 4.0.1 yukledım jeılbreak yaptım ama sonra telefona bır haller oldu cydia dahı açılmadı yenıden restore ettım ama bu seferde açılmıyor onun yerıne normal sayfa çıkyor yaa cıhazımın versıyonunu yukselttım yardımcı olun bu konuda yaaa şımdı hıç bir işime yaramaz iphone

kardeşim benim açtığım konuya bakar mısın? Orada yazıyor

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar onemli degil tesekkur butonu yeterli olur sadece..
bunu yaptıktan sonra unlocka gerek yok cydia yı acarsan repoyu gorursun zaten de..
yurtdısından alan arkadasın nasıl yapmıs orası da mechul
ve jailbreakme.com a girmiyor diyen arkadas nasıl becerdin bunu anlattıklarımı dikkatlıce oku oyle dene bi daha.. son fw yi itunes un en son fw si ile kuracaksınız. yoksa jailbreakme.com acılsa bile download baslamıyor. saygılar

rapege

rapege

Üye
rica ederim arkadaşlar onemli degil tesekkur butonu yeterli olur sadece..
bunu yaptıktan sonra unlocka gerek yok cydia yı acarsan repoyu gorursun zaten de..
yurtdısından alan arkadasın nasıl yapmıs orası da mechul
ve jailbreakme.com a girmiyor diyen arkadas nasıl becerdin bunu anlattıklarımı dikkatlıce oku oyle dene bi daha.. son fw yi itunes un en son fw si ile kuracaksınız. yoksa jailbreakme.com acılsa bile download baslamıyor. saygılar

evet herkes teşekkür yazıyor onun yerine teşekkür butonuna bassalar

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
benım anlatımımda bu site zaten buraya giripte yaparsan unlock gerekir

beko45

beko45

Üye
Arkadasım cok tesekkurler vallahi update yapmaya korkuyodum sayende onuda basardık :ehe güzel is yav cok kolaylastırmıslar Jb olayını helal olsun :oke:

Ha bide benim arkaplanda herhangi bi degisiklik olmadı ? ayarlarda da oyle bi secenek bulamadım bu yeniliklerden nasıl yararlanıcam biri anlatabilirmi acaba ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Telefonu önce son versiyona güncellemen lazım. Onu yapıp jb yide yaptıysan; ayarlara gir duvar kağıdı var istediğini seç.

rapege

rapege

Üye
Arkadasım cok tesekkurler vallahi update yapmaya korkuyodum sayende onuda basardık :ehe güzel is yav cok kolaylastırmıslar Jb olayını helal olsun :oke:

Ha bide benim arkaplanda herhangi bi degisiklik olmadı ? ayarlarda da oyle bi secenek bulamadım bu yeniliklerden nasıl yararlanıcam biri anlatabilirmi acaba ?

sebebin telefonunun 3G olması sadece 3GS lerde arkaplanı ayarlardan değiştirebilirsin sen şuan winterboardla değiştirebilirsin :)

ceycey41

Üye
biraderim anandan emdiğin süt helal olsun sağol varol
mükemmel oldu

kuwaie

kuwaie

Üye
Bir soru soracaktım. Bende iphone 4 var (hatta konusunu açtım) yeni alındı. Bunun versiyonu 4.0.1 midir? ben nereden bileceğim? Teşekkürler (Basit soruysa nolur kusura bakmayın ilk defa iphone kullanıyorum)

rapege

rapege

Üye
Bir soru soracaktım. Bende iphone 4 var (hatta konusunu açtım) yeni alındı. Bunun versiyonu 4.0.1 midir? ben nereden bileceğim? Teşekkürler (Basit soruysa nolur kusura bakmayın ilk defa iphone kullanıyorum)

ayarlara gir genele gir ordan hakkınaya gir orada yazar arkadaşım :)

kuwaie

kuwaie

Üye
Çok sagol

paperman

Üye
bu uygulamayı sprit ile jail break yapılmış 3,13 sürümünde kullanabiliyor muyuz? Yüklü programlar, telefon defteri, fotoğraflar falan siliniyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt