Bubu e-book ( txt halindeki yazılarınız artık e-kitap)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Bubu e-book ( txt halindeki yazılarınız artık e-kitap)
çok kullanışlı signed türkçe bir program.. Cepten istediği kitabı okumak isteyenlere..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: blackwhite_52 ve Nadir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler

a_ylmz

Üye
dokunmatik tele uygunmu, benim çin ı phone un sis. dosyası açacağını sanmıyorum. benim çin ı phone v810 wifi nin menüsünde e book görünüyo ama pdf. doc. txt. fln hiç bişey okumuyo. bilgisi olan var mı acaba

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik tele uygunmu, benim çin ı phone un sis. dosyası açacağını sanmıyorum. benim çin ı phone v810 wifi nin menüsünde e book görünüyo ama pdf. doc. txt. fln hiç bişey okumuyo. bilgisi olan var mı acaba

arkadaşım bu program n8 için.. Nokia dışında hemen hemen hiçbir telefonda çalışmaz zaten.. Çin üretimi telefonları desteklemiyorum tavsiye etmiyorum ve o yüzden ilgilenmiyorum.. Para varsa sat adam gibi birşey al.. O çileyi çekmeye değmez.. O kitap okuma programı için hiçkimse şimdiye kadar birşey bulamadı benim duyduğum kadarıyla

deniz-17

deniz-17

Üye
n8 hack li olmasına rağmen uygulama sertifika tarafından kısatlanıyor diyor

hasman

Üye
kitapları görüyorum ama seçip açamıyorum

mast606

Üye
bir de txt e kitaplarını bulabilir misiniz

trlacro

Üye
arkadaşım bu program n8 için.. Nokia dışında hemen hemen hiçbir telefonda çalışmaz zaten.. Çin üretimi telefonları desteklemiyorum tavsiye etmiyorum ve o yüzden ilgilenmiyorum.. Para varsa sat adam gibi birşey al.. O çileyi çekmeye değmez.. O kitap okuma programı için hiçkimse şimdiye kadar birşey bulamadı benim duyduğum kadarıyla

çin telefonlarındaki gelişme akıllara ziyan bırak e kitap okuma programını navigasyon bile yüklenir oldu ama modeline göre değişiyor tabiki. çin telefonları için araştırma yapılacaksa başka bir forum var ama link vermeyim şimdi sadece çin telleri için ayarlamalar programlar oyunlar vs baya geniş arşivi oluştu giip bakın derim.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt