Bubbles

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
Bubbles
Nokia Bubbless kurmayı düşünüyorum ancak pek çok sorunla karşılaşıldığını duydum ve vazgeçtim fakat yine de fikrinizi almak istiyorum sorun yaşayan oldu mu ayrıca ekran koruyucuları değiştirdiğim gibi bunuda silmeden değiştirebilir miyim ve bir soruna neden olur mu bu sorun uygulama silinince gider mi ?

• Beğen
Tepkiler: filozofurkan

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ben denedım kardes herhangi bir sorun olmadı sadece begenmedım ve sildim..boyutu çok büyük 8mb civarı yanlıs hatırlamıyosam.

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
peki resimlerde bir sorun oluşmadı mı ve ya donma vs oluyor mu

filozofurkan

Üye
kur kur bişey olmaz :))

--------------- Ekleme ---------------

bende n8 yok :) bişey olursa karışmam :))

ЯReiS

ЯReiS

Üye
peki resimlerde bir sorun oluşmadı mı ve ya donma vs oluyor mu
hayir hic bi sorun olmadi..normaldi ama sanki kasti gibi geldi bana yavasladi gibi belki yaniliyorum..ama sildim..sunu soyleyim sorunsuz yuklendi silindi ve kullanimda bir sorun olmadi

olciay

olciay

Üye
beta labs 'ta programın ındırımıne ara verıldı cesıtlı sorunlar olusturdugu uzere yakın zamanda tekrar ındırıme acılacagı bılgılendırmesı yapıldı .

3onur5

3onur5

Üye
Ben yukledım mesaj ve bi süre sonra mesaj yazarken telefon kasmaya başladı yazılar sonradan geliyordu sildim tuş kilidinde bi problem oluştu çözümüde fabrika ayaarlarına dönmekle buldum senın tercihin.

blackbird48

blackbird48

Üye
uzak dur kardeşim forumda bir çok arkadaşımız problem yaşamış bu sacma uygulamadan

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar zaten indirimi de durmuş hiç tehlikeye atmayayım en iyisi
tekrar teşekkürler

cabal21

cabal21

Üye
ben halen daha kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor hatta balonları köşelere vurdurarak hız kazandırmak zevkli oluyor

Utku

Utku

Üye
gereksiz yükleme

by_oguz

by_oguz

Üye
beta labs a yeniden yüklenmiş. bence hoş bir uygulama.

byesho

byesho

Üye
arkadaşlar tuş kilidi 1 mb bile değil yanlız Qt ile kurulduğu için sizde dosya çok büyük kasar önyargısı oluşmuş. Yani biraz piskolojik bence ayrıca ben ilk günden beri kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.

mc_mfi

Üye
bende halen kullanıyom hiç bi sıkıntı yok

ozgurkr

Üye
qt de istemiyor c6 01 belle ye direk betalabs tan indirip kurdum canavar gibi birde türkçe olsa tam bomba

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bencede güzel bir uygulama 850 kb yer kaplıyor yaklaşık 6 aydır telefonumda sorunsuz çalışıyor

deadlydesire

deadlydesire

Üye
bellede mesajlar baloncuğu bi türlü çalışmıyor annada böle bi sorun yaşamıyodum... yinede bence en kullanışlı tuş kilidi prosu ;)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben çok rahat kullanıyorum arkadaşım... Teli kapatıp açtığımda ilk tuş kilidinde çok az bir kasma oluyor sonrası çok rahat halen kullanıyorum... Arkadaşların dediği gibi de balonlarla oynamak çok güzel. Ayrıca resimi de değiştirdim harika ötesi oldu...:yuru

Nuri_34

Nuri_34

Üye
beta labs 'ta programın ındırımıne ara verıldı cesıtlı sorunlar olusturdugu uzere yakın zamanda tekrar ındırıme acılacagı bılgılendırmesı yapıldı .
kardeş ayla açılmadı ve bende nokia 603 var ona uyarmı 2 gündür arıyorum indirdiklerim "süresi geçmis sertfika" diyor bi yardım gözünü seveyim lütfen yardımmmmm...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kardeş ayla açılmadı ve bende nokia 603 var ona uyarmı 2 gündür arıyorum indirdiklerim "süresi geçmis sertfika" diyor bi yardım gözünü seveyim lütfen yardımmmmm...

telefonunu hacklersen sertifika hatası almazsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt