Bubble Programı :D

Sponsorlu Bağlantılar

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
sildim kurdum gene olmadı yannız uygulamalarda 5 tane bubbles şeysi war hepsini mi siliim acaba ? Battery Bubble, flashlight bubble, friends bubble, nokia bubbles, profile bubble bunlar var uygulamalarda ???

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde nie 1 tane var

n000k

n000k

Üye
sildim kurdum gene olmadı yannız uygulamalarda 5 tane bubbles şeysi war hepsini mi siliim acaba ? Battery Bubble, flashlight bubble, friends bubble, nokia bubbles, profile bubble bunlar var uygulamalarda ???
hepsini niye siliyon anlamadımki?? görünmesini istemediklerinin işaretlerini kaldır yeter.. sende halamı ayar baloncuğu çıkmıyor, ekranın boş bir yerine basınca??

estorak

estorak

Üye
Ben c5-03 e yükledim fakat bir değişim olmadı :S

lamii

Üye
bunca iş içinde bubble gördüm kullanmak istedim ama yüklemeyi iptal ediyor hep, c6-01 var anna yükledim yeni,başka ne gerek ne eksik acaba

n000k

n000k

Üye
bunca iş içinde bubble gördüm kullanmak istedim ama yüklemeyi iptal ediyor hep, c6-01 var anna yükledim yeni,başka ne gerek ne eksik acaba

telin dilini ingilizce yap, öyle yüklemeye çalış.. anna türkçe dilde yükleme yapmıyor bu qt tabanlı programları. anca ingilizce dilinde yüklenebiliyor..

iatis

iatis

Üye
telin dilini ingilizce yap, öyle yüklemeye çalış.. anna türkçe dilde yükleme yapmıyor bu qt tabanlı programları. anca ingilizce dilinde yüklenebiliyor..
Arkadaşlar, Bete Labs'tan indirme sayfası kapatılmış galiba.Bende yükleme yapacaktım.Acaba yeni bir düzenlemesi mi yapılacak?:hmmm

lamii

Üye
arkadaşım c6-01'im var ben yükledim bubble'ı. başta ben de senin gibi düşünmüştüm ama sonradan anladım ki msj baloncuğu seçili ise mesaj geldiğinde ortaya çıkıyor.

ovi açmıyor diyen arkadaşları da tam anlamadım ama benim ovide bir sorunum yok hem bubble hem de nokia sleeping screen uygulaması çalışıyor sorun yok...
benimde c6-01 im var ama defalarca uğraştım "yükleme iptal ediliyor" uyarısı veriyor tam yüklemişken. Kullandığın yüklü programlardan mı acaba. Ben anna ya yeni geçtim, nasıl yaptın anlatırmısın, yapamadım moralimi bozdu allahın bubble'ı

----------Eklendi @ 16:54:02 ---------- Yazıldı @ 16:51:58 ----------

sorduğum soruyu unuttum ve cevabı okumadım, özür dilerim, tel dilini şimdi ing yapıp deniyorum,teşekkürler.

----------Eklendi @ 17:06:04 ---------- Yazıldı @ 16:54:02 ----------

ingilizce yaptım "unable to install" dedi, biraz farklı bir sonuç verdi ama genede başarısız oldu:) her dilde bu işlemi yapamazsın der gibi oldu, anna yüklemesine rağmen qt ile ilgili program yüklemem mi gerek, dün qt installer ı sildim bugün belkide ondan hata verdi

----------Eklendi @ 17:23:22 ---------- Yazıldı @ 17:06:04 ----------

Arkadaşlar, Bete Labs'tan indirme sayfası kapatılmış galiba.Bende yükleme yapacaktım.Acaba yeni bir düzenlemesi mi yapılacak?:hmmm
ben indirebiliyorum programı ama yükleyemiyorum ne yazıkki

----------Eklendi @ 17:25:56 ---------- Yazıldı @ 17:23:22 ----------

biraz kabarttım konuyu msjlar ile tam olarak yazmayı çözemedim de, kusura bakmayın

n000k

n000k

Üye
qt installerı sildiysen yüklemez bence.. tekrar kur qt installer ve sonra ingilizce dilinde tekrar yüklemeye çalış.. bence olur bu sefer..

iatis

iatis

Üye
qt installerı sildiysen yüklemez bence.. tekrar kur qt installer ve sonra ingilizce dilinde tekrar yüklemeye çalış.. bence olur bu sefer..
Türkçe dilinde yüklenemeyen birsürü programı,dili ing. yapıp yükledim ve tekrar türkçede hepsi sorunsuz çalışıyor.Annayı daha da beğendim.Hariiiiikaaaa.:aha:

lamii

Üye
bu qt installer ı nerden yüklemiştim bulamadım, qt yüklemeyide anlamadım sadece pc yüklebiliyorsun sanırım,anna varken qt 'nin hangi sürümünü yüklemem gerekir yada gerekirmi anna ile yüklenmiş midir?Son olarak yükleme nerden yapmam gerek, dili ing de yapsam işe yaramadı hem bubble yüklenmedi hemde ovi deki başka programlar

jeki01

jeki01

Üye
N8 Belle yüklü telefon da, ingilizce dil yapıp öyle yükledim sorunsuz çalışıyor.
Qt yüklemedim ve Ovi store da sorunsuz çalışıyor.

idinaxuy

Üye
bende e7 var. bu bubble yi yükledim şimdi arıyorum telefonda bulamıyorum

Emil_Ceferli

Üye
kapat ac. Kilitlediginde goreceksin :) menu tusuna bas cikicak ekrana

m.edip

m.edip

Üye
ya dostlar şu bubble ekran koruyucu var ya onu kurdum ii güzel çalışıyor da ordaki simgelere istediklerimi ekleyemiyorum mesela msjları eklemek istiyorum yada başka şeyler sadece rehber tercihler ışık bide kilit var :S bi yardımcı olan olursa çok sevincem bide bişey daha 3 tane sayı topluğu var bi balonun içinde beyaz kırmızı yeşil o nedir ? hadi son bişi daha telefon alındığı zaman içinde f secure diye bi program var bi işe yarıyo mu o yoksa siliim gitsin mi ?? yardım arıyorum çok teşekkürler :D
bazı eklemek istediklerin açık olunca kendisi çıkıyo. Örneğin müzik çalar açıkken müziği durdurma ve şarkıyı değiştirme baloncukları çıkıyo. F-secure e gelecek olursa kısıtlamalı bi program ama bize verdikleri özelliği güzel telefonunu kaybettin diyelim uzaktan kilitlenmesi için mesaj atabiliyosun ve senin koyduğun şifrenin girilmesi gerekiyo telefonun açılması için. ayrıca mesaj atıp nerede olduğuna dair mesaj da geliy 2.sini denemedim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt