Bubble Programı :D

Sponsorlu Bağlantılar

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
Bubble Programı :D
ya dostlar şu bubble ekran koruyucu var ya onu kurdum ii güzel çalışıyor da ordaki simgelere istediklerimi ekleyemiyorum mesela msjları eklemek istiyorum yada başka şeyler sadece rehber tercihler ışık bide kilit var :S bi yardımcı olan olursa çok sevincem bide bişey daha 3 tane sayı topluğu var bi balonun içinde beyaz kırmızı yeşil o nedir ? hadi son bişi daha telefon alındığı zaman içinde f secure diye bi program var bi işe yarıyo mu o yoksa siliim gitsin mi ?? yardım arıyorum çok teşekkürler :D

Suyaka

Suyaka

Üye
Kardeşim ekleme yapabiliyorsun, boş bir alana basılı tutarak ayar menüsüne girebilirsin. Ama mevcut ikonlardan seçmek zorundasın. yan, kafana göre ekleme yapamıyorsun. Diğer balona gelince, o birşey ifade etmiyor bildiğim kadarıyla, kalabalık olsun diye atraksiyonel bi hareket : ) F Secure için de tamamen gereksiz yorumunu yapabilirim. Yani illa bişeyleri satın alman gerekiyor güvenliğini etkinleştirmek için ki zîra ben telefonu alır almaz sildim. Çünkü o programı tam anlamıyla kullanmak için yani varlığının bir anlam ifade etmesi için satın alman gerekiyor. Hoş telefonda anti virüsü hiç anlamamışımdır, bi işe yaramazlar genelde. Ben hemen kaldırdım şahsen. Varlığını telefonumu kurtarmadı ki, yokluğunda sıkıntı çekelim : )) Çok mu arabesk oldu? Neyse umarım ufaktan bi menfaatim dokunmuştur sana : )

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
ok eyw da hala bosluga tıklayınca o menü şeyi gelmiyor sadece arka plan resimlerini seçebiliyorum :D ama neyse eyw.. f secure u da siliom madem

SilentOne

SilentOne

Üye
bubble programı ovide sorun yaratıyo die biliyom yanlışmıyım

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
bubble nokianın orjinal programı daha beta aşamasında ama olsun sanmıyorum yaratacağını

Suyaka

Suyaka

Üye
Herhangi bi probleme sebep olmuyor. Rahatça indirip yükleyebilirsiniz.

toxemia

Üye
buble sorun yaratıyor...ovi açmıyor sonra..ve mesaj baloncuğu çıkmıyor...

okitox

okitox

Üye
arkadaşım c6-01'im var ben yükledim bubble'ı. başta ben de senin gibi düşünmüştüm ama sonradan anladım ki msj baloncuğu seçili ise mesaj geldiğinde ortaya çıkıyor.

ovi açmıyor diyen arkadaşları da tam anlamadım ama benim ovide bir sorunum yok hem bubble hem de nokia sleeping screen uygulaması çalışıyor sorun yok...

• Beğen
Tepkiler: n000k
slant1111

slant1111

Üye
bubble a qt yazılımı gerekli onu yüklerken qt yi yüklüyorsunuz o bozuyor ovi yi

nadir_89

nadir_89

Üye
forumda olan qt4.7.3 vers.yonu yükledim hiç bir sorun yok ovide mesaj çağrı radyo müzik gibi simgeler yeni mesaj varsa veya müzik açıksa çıkıyor

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende bi sorun yoktu

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
yannız o ortalıkta dolanan saçma sayıları silebilsem çok hoş olur :D bide ışık şeysi çok gereksiz .D

n000k

n000k

Üye

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar yok işte bende :s eksik mi yükledim yanlış mı yükledim anlamadım bi türlü sadece ekran görüntüleri çıkıyor ayarlarda baştan mı kursam acaba ?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ayarlar yok işte bende :s eksik mi yükledim yanlış mı yükledim anlamadım bi türlü sadece ekran görüntüleri çıkıyor ayarlarda baştan mı kursam acaba ?
ekranın boş bi yerine basılı tut gelir o zaman

n000k

n000k

Üye

ekranın boş bi yerine basılı tut gelir o zaman

arkadaş sanırım yanlış yüklemiş yada uygulama yanlış yüklenmiş.. o ekranın boş yerine basılı tutunca sadece resim değiştirme geliyormuş.. bence e_smile arkadaşım, uygulamayı sil tekrardan yükle.. eğer varsa pc .. önce nokia labs tan pc ye indir sonra telin içine at.. ben depo hafızanın yüklü dosyalar içine attım.. pcden dosyalara bakınca installs dosyasının içine at.. sonra pcden çıkar telefonu ve telin içinde yüklü dosyalar klasöründen uygulamayı telefona kur.. ben böyle yaptım.. dediğim gibi, uygulamayı sil tekrardan yükle.. umarım yardımım dokunur..

SilentOne

SilentOne

Üye
bn ovide sıkıntı çıkartıyor die kurmadım yoksa kurem hemen

by_oguz

by_oguz

Üye
arkadaslar bubbles ilk cıktıgında geri sildiginde ovi acılmıyordu. ama simdi o sorun kalktı. bubblesi kaldırmak istediginde nasıl kaldırcagın indirdigin yerde (betalabs) yazıyor. gönül rahatlıgıyla yükleyip kullanabilirsiniz. ben herseyini yaptım ama bir arka plan resimlerini değiştiremedim. ayarlara gelince sadece 4 resim cıkıyor. sizde de böylemi?

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede ole :D

n000k

n000k

Üye
arkadaslar bubbles ilk cıktıgında geri sildiginde ovi acılmıyordu. ama simdi o sorun kalktı. bubblesi kaldırmak istediginde nasıl kaldırcagın indirdigin yerde (betalabs) yazıyor. gönül rahatlıgıyla yükleyip kullanabilirsiniz. ben herseyini yaptım ama bir arka plan resimlerini değiştiremedim. ayarlara gelince sadece 4 resim cıkıyor. sizde de böylemi?

ovide bir sıkıntı yok.. her şey düzgün çalışıyor.. duvar kağıdı meselesine gelince.. dostum istediğin duvar kağıtlarını.. depo hafızada görüntüler-> duvar kağıtları kalsörüne atman lazım.. ordaki resimleri kullanıyor.. sen orayı bi yokla dediğin gibi sadece 4 resim görüyorsa o klasörün içinde demekki yüklü sadece 4 resim vardır..

Takipçi Satın Al

Üst Alt