Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Zippo Neden Benim Odamda Yanmaz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Oğuz, faturalı ürün.
Praetor
Emekli Yönetici
Faturalı ise al eline faturasını bir de dilekçe yaz, git bulunduğun bölgenin kaymakamlığındadır muhtemelen, hakem heyetine şikayette bulun, değiştir ya da parasını al.
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Heryerde yanıyor, benim odada yanmıyor. Doğal olarak bozuk değil ki.
sen yine çakmağı yakamıyormuşsun. ben odada çakmağı bile bulamıyorum. sana tavsiyem banada lazım, ikimiz beraber alırsak daha çok iskonto yaparlar. odalarımıza sanayi tipi aspretör takarsak bu sorunu kökten halletmiş oluruz.
sen yine çakmağı yakamıyormuşsun. ben odada çakmağı bile bulamıyorum. sana tavsiyem banada lazım, ikimiz beraber alırsak daha çok iskonto yaparlar. odalarımıza sanayi tipi aspretör takarsak bu sorunu kökten halletmiş oluruz.