Bu Zamandaki Aşklar !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Bu Zamandaki Aşklar !!!
Bu yazıyı bi anda kafamda ilham geldiği için yazıyorum
umarım okuyanlar için faydalı
olur

Mobilden yazıyorum kusura bakmayın

Bu konulara karşı olan biri değilim onuda belirteyim

Bu zamanın aşkları niçin böyle

Bazıları var daha göreli tanışalı 1gün olmuş hemen karşısındakine diyor ki çıkalımmı karşısındakide olur çıkalım diyor.

Yahu kardeşim karşındaki hırlı mı hırsız mı sapık mı bilmiyorsun hemen ne o öyle damdan düşer gibi olur

Sonra bazıları var çorap değiştirir gibi 1 hafta biriyle 1 hafta biriyle öyle kişilere baktığımda içi boş bir ağaç kovuğu gibi görüyorum onları tıpkı içini kurtlar yemiş bir ağaç kovuğu gibi

Karşısındakini umutlandıran ama onu bıraktığında bırakılan terk edilen kişinin içinde kopan o duygu fırtınalarını göremeyen ne hissediğini anlamayan bir taş gibi umursamazca ve sessizce giden kimseler
İçinde bir duygu ve kalp katili bulunduran ama bunu göreneyen kimseler

Bence en doğrusu öle pat diye çıkalım diye değil karşındakini çaktırmadan süzmek onun kişiliğini ona sevdiğini söylemeden önce anlamak daha sonra yavaş yavaş ona bir ürkek ceylanmış gibi sanki ürkütmeden yaklaşıp bağlantıyı kurmak sonra onun seni anlaması tanımasını sağlamak eğer oda seni tanıyıp kişiliğini anladıktan sonra açılmak bence daha güzelidir

Ha en önemlisi olduğun gibi görünmek yoksa yukarıda belirttiğim gibi bir duygu katili kalp katili olursun ona herşeyini karanlık ve aydınlık yüzünüzü göstermelisiniz ki birbirinize yalan atmamış olursunuz günümüzün en büyük sorunuda bu bence yalan

Yani uzun lafın kısası bazı şeyler ayrıntılarda saklıdır dikkat etmek gerekir ben böylece mutluluğa ulaşılabilir diye düşünüyorum

Yorumlarınızı bekliyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm

TheComet

TheComet

Üye
Evet doğru :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uykulu uykulu okudum bir şey anlamadım, birde ayık kafa ile yarın okurum. :ehe

• Beğen
Tepkiler: viktoreznov ve spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
Uykulu uykulu okudum bir şey anlamadım, birde ayık kafa ile yarın okurum. :ehe
bende çok fena uykuluyum da anladım yani :D ayrıca konuyla ilgili olarak ben tanışalı 3 gün olamamış 'çıkmaya' başlayan ve telefon rehberinde aşkım diye kayıtlayan birini gördüm ya anladım artık bizim milletimizin aşk kelimesinden ne anladığını

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Yani kesinlikle katılıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende çok fena uykuluyum da anladım yani :D ayrıca konuyla ilgili olarak ben tanışalı 3 gün olamamış 'çıkmaya' başlayan ve telefon rehberinde aşkım diye kayıtlayan birini gördüm ya anladım artık bizim milletimizin aşk kelimesinden ne anladığını
Ya ben bir arkadaşın akrabası ile tanışmıştım, bir kafede çay içtik, biraz muhabbet ettik işte, numaralar felan alver derken akşam telefon çaldı. Alo efendim diyerek bi açtım, olaya bak aşkım nasılsın, ne oluyor dedim bu ne ya daha ilk aramada canım cicim, orada bitti ikinci asla olmadı...

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
İşte benimde insanların düşüncesiz davranışları sinirime gidiyor

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
İşte benimde insanların düşüncesiz davranışları sinirime gidiyor
al benden o kadar teki var bir haftadır tanıştığı insan herşeyi oldu eşi oldu sevgilisi oldu ileride evlilik planlar oldu en sevdiği yemek onun yemekleri oldu sadece şaşkınlıkla izliyorum artık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
al benden o kadar teki var bir haftadır tanıştığı insan herşeyi oldu eşi oldu sevgilisi oldu ileride evlilik planlar oldu en sevdiği yemek onun yemekleri oldu sadece şaşkınlıkla izliyorum artık
Zaten şaşılacak bir şey.

spy ghost

spy ghost

Üye

Zaten şaşılacak bir şey.
hemde nasıl , insan böyle konularda dikkatli olur ya yavaş olur artık insanlara şaşırıyorum insanların gözleri herşeyi eleveriyor ya millet insanların dilinden çıkan sözlere kanıyor eee yalan söyleyen insan ! dil söylüyor ama gözler aynısını söylemiyor ama ne yapacağız şimdi :vur

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bunu En Cok Ben Anlarim .. Iyi Bir Konuya Deqinmissin ..

Olumsuz Bir Ask Mi Istiyorsunuzz .? Sevin Annenizi O Sizi 5 Kat - 10 Kat Sever .!

Hemde Duaciniz Olur .. Sizi Aldatmaz .! Baskasini Gorunce Sevmez .! Baska Biriyle Cikmaz .!

Tatli Sozlere Kanmaz .! Iyi Gunde Kotu Gunde Yaninizdadir .! Size Bakarda .!

Anneniz Askiniz Olsun Bence .. Ask Mesk Yalan .. Ama Bazi Asklar Varki ..

Gercekten Bisey Denemez .. Ve Bence Ask Yoktur .. Ask Terimini Hoslanti Terimi Ile Karistiyor Herkes ..

• Beğen
Tepkiler: karayel90
mc muratx

mc muratx

Üye
Bu yazıyı bi anda kafamda ilham geldiği için yazıyorum
umarım okuyanlar için faydalı
olur

Mobilden yazıyorum kusura bakmayın

Bu konulara karşı olan biri değilim onuda belirteyim

Bu zamanın aşkları niçin böyle

Bazıları var daha göreli tanışalı 1gün olmuş hemen karşısındakine diyor ki çıkalımmı karşısındakide olur çıkalım diyor.

Yahu kardeşim karşındaki hırlı mı hırsız mı sapık mı bilmiyorsun hemen ne o öyle damdan düşer gibi olur

Sonra bazıları var çorap değiştirir gibi 1 hafta biriyle 1 hafta biriyle öyle kişilere baktığımda içi boş bir ağaç kovuğu gibi görüyorum onları tıpkı içini kurtlar yemiş bir ağaç kovuğu gibi

Karşısındakini umutlandıran ama onu bıraktığında bırakılan terk edilen kişinin içinde kopan o duygu fırtınalarını göremeyen ne hissediğini anlamayan bir taş gibi umursamazca ve sessizce giden kimseler
İçinde bir duygu ve kalp katili bulunduran ama bunu göreneyen kimseler

Bence en doğrusu öle pat diye çıkalım diye değil karşındakini çaktırmadan süzmek onun kişiliğini ona sevdiğini söylemeden önce anlamak daha sonra yavaş yavaş ona bir ürkek ceylanmış gibi sanki ürkütmeden yaklaşıp bağlantıyı kurmak sonra onun seni anlaması tanımasını sağlamak eğer oda seni tanıyıp kişiliğini anladıktan sonra açılmak bence daha güzelidir

Ha en önemlisi olduğun gibi görünmek yoksa yukarıda belirttiğim gibi bir duygu katili kalp katili olursun ona herşeyini karanlık ve aydınlık yüzünüzü göstermelisiniz ki birbirinize yalan atmamış olursunuz günümüzün en büyük sorunuda bu bence yalan

Yani uzun lafın kısası bazı şeyler ayrıntılarda saklıdır dikkat etmek gerekir ben böylece mutluluğa ulaşılabilir diye düşünüyorum

Yorumlarınızı bekliyorum

çok doğru yazmışsın daha yazdıklarını eklenecek daha bir sürü söz var.inan ki bir sevgilim oluyor veya yeni tanışmış olduğum biri oluyor çok safça hareket ediyorlar onlardan çok ben utanıyorum!

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yenı uyandım 2 dk oluyor yataktan cıkmadan okudum...
Uykumu kacırdı :hmmm

herseyıyle dogru... Ama sadece tek taraflımı... :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla arkadaslar ölümsüz aşkın tek bir yolu vardır rabbine aşık olmak çünkü ölümlüye duyulan aşkta ölümlüdür ama ölümsüz rabbinin aşkıyla yananın aşkı sonsuza kadar sürer

• Beğen
Tepkiler: karayel90
quigleyarman

quigleyarman

Üye
Alan memnun veren memnun bu devirde bu konu hakkında konuşmanın pek bi anlamı yok..

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Bunu En Cok Ben Anlarim .. Iyi Bir Konuya Deqinmissin ..

Olumsuz Bir Ask Mi Istiyorsunuzz .? Sevin Annenizi O Sizi 5 Kat - 10 Kat Sever .!

Hemde Duaciniz Olur .. Sizi Aldatmaz .! Baskasini Gorunce Sevmez .! Baska Biriyle Cikmaz .!

Tatli Sozlere Kanmaz .! Iyi Gunde Kotu Gunde Yaninizdadir .! Size Bakarda .!

Anneniz Askiniz Olsun Bence .. Ask Mesk Yalan .. Ama Bazi Asklar Varki ..

Gercekten Bisey Denemez .. Ve Bence Ask Yoktur .. Ask Terimini Hoslanti Terimi Ile Karistiyor Herkes ..

Kesinlikle sana katılıyorum kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...