Bu Zamandaki Aşklar !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Murat.

.Murat.

Üye
aşk açlığı bu saydıkların öyle eskisi gibi kara sevda yok şimdiler böyle.şöylede diyebiliriz şimdiki aşklar reklamlardan kısa.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
çok doğru

enkazcı

Üye
çok ama çok doğru yarın okulda hoşlandığım kızla bi tanışacağım 3-4 hafta tanıştıktan sonra teklif ederim

TheCower

TheCower

Üye
Bana kalırsa bu gibi şeyler toplumun ahlakını bozuyor. Ayrıca beni toplum da ahlakı da ilgilendirmiyor. Her insanın kendi etik davranışları vardır, inanmak istediği, öyle olması gerektiğini düşündüğü şeyler vardır. Kuranda da yusuf suresinin bir ayetinden çıkarılacak bir sonuç vardı ve konumuzu aydınlatıyor. "Modern çağın Kadın erkek ilişkilerinden sakın"

lgkg300

lgkg300

Üye
Aslinda bu sahte asklar sundan kaynaklaniyor. gunumuzde artik partneri olmayan, yani sevgilisi olmayan insanlar geri kafali, cagdisi olarak lanse ediliyor. Bu durum da gencleri sevgili arayisina sevk ediyor. Birini sehvetle baglaniyor adina da ask koyuyor. Ask kelimesini artik istedigi gibi kesip biciyor. Bayan kardeslerimiz alinmasin ama cogu kiz su dusuncede: Sevgili olsun da odun olsun fark etmez. Yahu kizim sen bugun Bu odunla olmaz isler yapiyorsun, dinimizce haram olani isliyorsun.yarin obur gun evlendiginde kocanin yuzune nasil bakacaksin. Bu kadar halt islemissin. ya suanda ciktigin kisi kaderin degilse? Bu zamandaki insanlarin yedikleri halta ask yaftasi vurmayalim. yazik Bu kelimeye. Sehevi arzular icin, nefsini tatmin etmek icin Bu halti isleyenler yarin obur gun eslerinin yuzune nasil bakacaklar.

Son olarak sunu soyleyeyim. Bayan kardeslerim sayet Bu yaziyi suanda okuyorsaniz kendinizi gercek askiniza saklayin yani kaderiniz olan erkege. hatta mumkunse sacinizin telini dahi kimseye gostermeyin.

ve baylar kizlarin kanina girmeyelim. suc bizde de var. Bizim de kendimizi hercek kaderimize yani alin yazimiz olana saklamamiz gerekiyor. Gozlerimiz kimseye bakmamali ellerimiz esimizin elinden baskasina temas etmemeli...

Sozu biraz uzattim farkindayim ama kardeslerim iffetimizi koruyalim. hem dunya hem ahiret hayatimizin saadeti icin iffetimizi koruyalim.

cumleten hayirli aksamlar maxicepliler...

---------- Eklendi @ 20:53:46 ---------- Yazıldı @ 20:46:36 ----------

Bana kalırsa bu gibi şeyler toplumun ahlakını bozuyor. Ayrıca beni toplum da ahlakı da ilgilendirmiyor. Her insanın kendi etik davranışları vardır, inanmak istediği, öyle olması gerektiğini düşündüğü şeyler vardır. Kuranda da yusuf suresinin bir ayetinden çıkarılacak bir sonuç vardı ve konumuzu aydınlatıyor. "Modern çağın Kadın erkek ilişkilerinden sakın"

Nihat gardasim dogru diyorsun da insanlarin iyilikleri guzellikleri anlatmak mevburiyeti var. diyelim ki sen bugun namazini niyazini orucunu vs tum ibadetlerini ifa ediyorsun. senin komsun akraban veya esin dostun Bu guzelliklerden bihaber,bilmiyor. yarin mahkeme-i kubra da arkadasin veya esin dostun senden sikayetci olacaklardir.

diyecekler ki Rabbim senin Bu kolun herseyi biliyordu ama anlatmadi teblig etmedi.

suna gelmek istiyorum sen layusel degilsin bana ne toplumdan bana ne ksumdan diyemezsin onlara karsi sorumlusun

• Beğen
Tepkiler: TheCower
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Günümüz şartları konuşmayı tanışmayıda gerektiriyor ama öle aşırı dini yönlere bağlanıpta geri kafalılara uymayalım konuyu açtığımda yazdığım gibi biraz vakit geçmesi lazım tanışmak için öle pattadanak hadi çıkıyoz dememek lazım

TheCower

TheCower

Üye

Nihat gardasim dogru diyorsun da insanlarin iyilikleri guzellikleri anlatmak mevburiyeti var. diyelim ki sen bugun namazini niyazini orucunu vs tum ibadetlerini ifa ediyorsun. senin komsun akraban veya esin dostun Bu guzelliklerden bihaber,bilmiyor. yarin mahkeme-i kubra da arkadasin veya esin dostun senden sikayetci olacaklardir.

diyecekler ki Rabbim senin Bu kolun herseyi biliyordu ama anlatmadi teblig etmedi.

suna gelmek istiyorum sen layusel degilsin bana ne toplumdan bana ne ksumdan diyemezsin onlara karsi sorumlusun

Bir yandan sen de haklısın ama cahiliye döneminde değiliz. Adamın elinde son model telefon var Facesi var şeysi busu var. Her türlü sitelere giriyor ama dini sitelere girip araştırma yapmıyorsa onun sorunu. Ben sıkıntıda olan arkadaşlarımın dertlerini dinlerim her zaman onların yanında olmaya çalışırım elbette. Yani gidip de kimsenin ahlak bekçisi olmam. Zaten herkes ahlakın ne olduğunu biliyor. Herkes kendinin ne yapıp ettiğini biliyor. Kim var ki suçlu kendi olduğu halde hak katında suçu başkasının başına yıkabilir? Benim o sözümde anlatmak istediğim çok açık. Toplum bozuk, en azından içinde olduğum toplum; ve ben umursamıyorum. Kimseye demiyorum sen niye onunla şunu yapıp öyle böyle ayrılıp yok efendim olmaz gibilerinden... İnsanlar duygusuzlaşmışlar. Duygudan yoksunlar.. Aşktan bihaberler ve de aşık oluyorlar, ilginç..

viktoreznov

viktoreznov

Üye
aynen katılıyorum. acıyoru biraz da böyle insanlara çünkü aşktan mahrum kalıyorlar. en azından beşeri aşktan... bunları yaptığıyla aşkın değeri düşüyor... neyse yazacak çok şey var ama belki ilerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...